- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Много пъти съм опитвала да го забравя - не става!
[quote="POLA^_^"][/qПървоначално написано от belluci
wsi4ki mom4eta sa edni i sa6ti..neznam moje bi winagi,daje i bez da iskat naranqwat momi4etata...predi dwa meseza se zapoznah s edno mom4e...i toy zapo4na da ne zaribqwa....i az zapo4nah da go hareswam..daje mn...predi dwe sedmizi otidoh tam w edna kra4ka kadeto se sabirame...toy me widq,kaza mi zdr i sled 5 min otide da se zeluwa s druga...az bqh dosta 6okirana....4udeh se kakwo stawa....sled towa tpy ne mi kaza ni6to,zapo4na da se prawi 4e ne me poznawa....i towa adski mn me drazni......a problemat e 4e may o6te go hareswam i wseki pat kogato go widq mi se iska ili da go zeluna ili da go ubiq..............4uwstwam se adski kofti ot towa 4e toy postapi taka s men...no pone razbrah 4e e strahliwez,6tom nqma6e smelost da me pogledne w o4ite.......i ot towa mi e o6te po gadno........i sega zapo4nah da se zapitwam,dali az sam winowna 4e postapi taka???.......neznam,prosto wsi4ko stawa adski obarkano i si mislq 4e po dobre 6te e da go zabrawq(makar i malko trudno).......no me e qd nay mn,4e me nakara da mu wqrwam da mu se dowerq i nakraq RAZBI SARZETO MI...............................
napalno te razbiram no na tozi etap ot vreme nqma da moje6 da go zabravi6 za6toto vse o6te si vliubena v nego.....no 6te ti trqbva o6te mnogo mnogo vreme za da go zabravi6....az sam taka ve4e 1 godina i polovina i mnogo boli kato go vijdam s drugi momi4eta no znam 4e sam bezsilna.....i tova nikoga nqma da moje da se primiri...znam kolko ujasno se 4uvstva6 i znam kolko mnogo te boli....no az si zagubih 2 godini v stradaniq po nego pri polojenie 4e ledenoto mu sarce ne trepva6e....I O6TE NE SAM GO ZABRAVILA.....TOI 6TE OSTANE ZAVINAGI V SAZNANIETO I SPOMENITE TI....no po dobre se osaznai po barzo za da ne gubi6 momentite koito bi mogla da izjivee6 s nqqkoi drug....znam 4e nikoi ne moje da go zameni no svikni s misalta i po kasno 6te razbere6 4e sam prava...
абе какво ги слушаш тези
трябваало да го забравш глупости глупости и пак глупости
щом се е въртял около тебе със сигурност има нещо към теб
хващаш се в ръце и го каниш на среща кажи му че го харесваш
и да видим реакцията му може пък късмета да е на твоя страна и
тои да изпитва същите чувства към теб
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
edna lubov se zabravq samo s druga 6te sre6ne6 drug i 6te ti mine nameri si hobi sportuvai naprimer pone mukata da e polezna
Ако на мен някой дойде и ми каже тва в очите, това което ти написа, направо бих се разтопил.![]()
Моят съвет е ... да го спреш и да му кажеш точно това което написа тук. Да иска се голяма смелост и ще ти е много трудно, но облекчението след това е още по голямо, независимо как той ти е отвърнал.
Направи го!
Успех [-o<
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
MERSI MN ZA sawetite!4udq se samo za6to go e prawil..za6to me zaribqwa6e i posle ni6to......nqma da otida i da mu kaja,4e go hareswam....mislq prosto da se opitam da go zabrawq...6te obarna wnimanie na sebe si....moje bi 6te mi e kofti ot towa 4e 6te go wijdam i taka natatak...no towa wse pak bqha nqkakwi tapi flirtowe....ne e kato da sme hodili ili ne6to ot sorta....btw we4e daje se radwam 4e stana taka,za da go widq kakaw GOLQM STRAHLIWEZ E!...pone znam az kak nikoga nqma da postapq...moje bi nqma6e da mi e tolkowa gadno i kofti,ako be6e do6al i mi go be6e kazal w o4ite,no i za towa se iska smelost!...i btw momi4eto s koeto se zeluwa6e we4e ne idwa w zawedenieto w koeto se sabirame,sigurno e razbrala kakaw idiot!.....i wse pak ne mislq we4e 4e trqbwa da se terzaq za mom4e koeto me e naranilo........btw edin den predi da stane taq slu4ka, si goworeh s edna frendka i tq me pita"kakwo to4no misli6 za nego" i az i kazah"hareswa mi,no imam strannoto 4uwstwo 4e e mom4e tip swalq4"....i edin den sled towa.............pone we4e znam da wqrwam na intuiziqta si:P