[quote="POLA^_^"]
Цитирай Първоначално написано от belluci
Edva li ima 4ovek,koito da ne e minal prez tova.Prejivqva se budi sigurna,vsi4ko zavisi ot teb
[/q

wsi4ki mom4eta sa edni i sa6ti..neznam moje bi winagi,daje i bez da iskat naranqwat momi4etata...predi dwa meseza se zapoznah s edno mom4e...i toy zapo4na da ne zaribqwa....i az zapo4nah da go hareswam..daje mn...predi dwe sedmizi otidoh tam w edna kra4ka kadeto se sabirame...toy me widq,kaza mi zdr i sled 5 min otide da se zeluwa s druga...az bqh dosta 6okirana....4udeh se kakwo stawa....sled towa tpy ne mi kaza ni6to,zapo4na da se prawi 4e ne me poznawa....i towa adski mn me drazni......a problemat e 4e may o6te go hareswam i wseki pat kogato go widq mi se iska ili da go zeluna ili da go ubiq..............4uwstwam se adski kofti ot towa 4e toy postapi taka s men...no pone razbrah 4e e strahliwez,6tom nqma6e smelost da me pogledne w o4ite.......i ot towa mi e o6te po gadno........i sega zapo4nah da se zapitwam,dali az sam winowna 4e postapi taka???.......neznam,prosto wsi4ko stawa adski obarkano i si mislq 4e po dobre 6te e da go zabrawq(makar i malko trudno).......no me e qd nay mn,4e me nakara da mu wqrwam da mu se dowerq i nakraq RAZBI SARZETO MI................. ..............