.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Dek si iskam :P

Moderated: Ако жена забременее след няколко дни повръща?

слушал сам 4е ако жена забременее и след няколко дни повръща тва при си4ки жени ли е??

п.с
    Кажете има ли на4ин да се прекрати бременност в домашни условия!!

мерси предварително

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    The MiceV®

Голям фен
    Град
    дианабад
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35236 Тук чети за прекъсването в домашни условия и последствията!!! Иначе гаденето не идва веднага след като забременее и, разбира се, може и да го няма....[/url]

TiGrIcA
    Guest
    Kvi sa teq mitove i legendi,deto si gi slu6al?? Povra6taneto ne e garanziq,nito puk moje v obiknoveni doma6ni usloviq.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    тъпа ли е темата - да
    повръща се след 2рия месец да не и повече
    "Целувка за лека нощ"

abe hora to naistina se povru6ta sled 2-riq mesec a za tva dali moje da se prekrati bremenost v doma6ni usloviq ne ne moje, ama to predi tva se misli ane posle da se 4udi6 kvo da pravi6.MISLETE BE HORAAAAAAAAA NE STE LI 4UVALI ZA BEZOPASEN SEKS.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    abe hora to naistina se povru6ta sled 2-riq mesec a za tva dali moje da se prekrati bremenost v doma6ni usloviq ne ne moje, ama to predi tva se misli ane posle da se 4udi6 kvo da pravi6.MISLETE BE HORAAAAAAAAA NE STE LI 4UVALI ZA BEZOPASEN SEKS.
    =D> =D> =D>
    Love you Kris !!!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    neznam za povra6taneto no po princip vsi4ko se sejda do aborta ako e stanalo gaf-ako moje6 da go napravi6 v doma6ni usloviq... ... iskam da dopalnia samo 4e bezopasen seks niama-bezopasniq seks e da ne pravi6 seks!

Guest
    ima na4in v doma6ni usloviq.....spukva6 q ot boi i 6e napravi spontanen abort

daite da prebiem momi4eto 4e go ebax i stanal gaf????????

Guest
    Оле тая тема направо ми дигна кръвното и се моля след пиянските ми вечери по-празниците някоя да не изпищи.

Това с аборта в домашни условия е интересно - говорете....
    Да не се налага дано да пребивам някоя за да не роди

Е те тва е най-тъпото нещо което съм чел -
    Това не е случайно. В нашата страна обикновено след 19-20 годишна възраст ситуацията се променя и мотивите за правилно решение са други. Предполага се, че след тази възраст повечето хора са достатъчно зрели и при наличие на бременност могат да предпочетат създаването на семейство пред аборта
    . Първо си помислих ,че се отнася за циганите ,но не те пък започват от 13-16 годишни.

Мега фен
    Ако си лекар или фармацевт, ще знаеш какво да дадеш на жената, за да пометне, но ще има странични ефекти.

Супер фен
    ами да повпъща се след втория месец но не може да се спре бременност в домашни условия ! мислете преди да напраите някоя глупост

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си