Този месец ми дойде редовно,т.е. не ми е закаснявало,но ми варвя само 3 дни и то много слабо.По принцип никога не ми е варвяло по много дни,нито пък е било много обилно,но този месец просто беше страшно малко.Имам цикъл от около 7 години,ако има значение.Има ли причина да се притеснявам или това пак се получава от времето?
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
А ти девствена ли си???![]()
Не,не съм.
Ами не знам да не е цветна бременностили просто е от климата както каза и от най-различни други фактори
![]()
Първият признак на бременността е липсата на менструално кървене. Всяка жена, която предполага, че може да забременее, изпитва напрежение, докато разбере причината за закъснението.
Липса на кървене след изтичане на редовния период е възможна и по други причини: нервно-психично и емоционално напрежение, смяна на климата, заболяване.
Понякога, въпреки че е настъпила бременност, се появява кървене в определения срок. Това състояние е известно под името "цветна бременност". Това е краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение, появяващо се понякога през първите 2-3 месеца на бременността в дните, когато нормално би трябвало да идва мензисът.
Трябва веднага да се каже, че една добре осведомена жена може да отличи това кървене от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно, по-краткотрайно и ако има съмнение за бременност, не бива да се отлага консултация с лекар.
По-добре си направи тест или върви не гинеколог...
Мерси за инфото!Напоследък имах доста ядове-дано да е от това,но май ще трябва и тест да си направя за по-сигурно.
Alex_f , ако течението ти е доста по светло от обичайното , тече много малко можеж да се съмняваш за цветна бременност , най-добре тест шуърчек![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
понякога промяна в цикъла може да е и знак на цветна бременност-но пък ако не е бременност мисля, че не е нормално-иди на лекар най-добре!
Не е по-светло от обичайното течение,но ще проверя за всеки случай!Мерси за отговорите!Първоначално написано от No_Limit