.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: ТЕН

ТЕН

Къв сте горе долу .. бял ли къф :Д Момичета кви ви кефат!

Град
    Kadeto sam v momenta.
    Bql, a si padam po pecheni momicheta.
    Смъртта Hа Eдин E Tрагедия,Hо Cмъртта Hа Mилион е Cамо Cтатистика!Има две безкрайни неща - вселената и човешката простотия, но за първото не съм сигурен.Другите ми се смеят защото съм различен, аз им се смея защото са еднакви.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Темата не е толкова загубена.Аз лично харесвам момичета с по-тъмна кожа.Не бих излязъл с момиче което е бяло като платно.Колкото и гадно да звучи това е.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Tymni da ne kaja mulatki s rusi kosi , beli daje... sinio zeleni ochi qko oskubani wejdi (ne prawi) hubawo dupe malki cici i twa e!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nikitooo
    Tymni da ne kaja mulatki s rusi kosi , beli daje... sinio zeleni ochi qko oskubani wejdi (ne prawi) hubawo dupe malki cici i twa e!
    Ами и аз не обичам белите като платно...да си имат малко тъмничко...

А ти ники ли си къв си...много тъп келеш си, аха как не мога да те набарам наживо да ти нацепя главичката келеме наебано....

Guest
    az haresvam mom4eta s po tymna koja po murgavi4ki

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    az sam momi4e i super mn se kefq na macki s 6okoladov ten i se staraqi az da go postigna 4rez sularium4e... \/
    Love you Kris !!!

Фен
    Град
    Шумен
    Ми аз съм момиче също и съм си такова тъмничко...не ходя на никакъв солариум просто ми е такъв тена и му се кефя много...

i az imam ten,no ne sum nqkva 4erna sq...prosto mi e matova kojata...i mnogo haresvam tumni koji poprincip...a i belite ne sa gadni ma izgarqt mn burzo i se za4evqvat,dokuto moita si poumnqva..
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

i az sam momi4e i sam s gotin ten i mn si se kefq specialno za tva ne hodq na solariumi i takiva 6turotiii pro sam si takava ot edno lqto hvanah ten i ot togava si go imam abe to4no tena mi si goharesvam.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    аз па съм си беличка,само лятото почернявам шот съм нон-стоп в движение...
    А на момчета се кефя...ми и на по-тъмни се радвам ама по принцип се кефя на момчета със светла кожа и тъмни очи и коса

Супер фен
    Аз съм някаква неопределена Нито съм като платно бяла,нито мн тъмна...примерно лицето ми е по-тъмно (ама то е норм,все пак постоянно е на слънце),а лятото на морето ставам суууупер черна А сега като се замисля всички момчета,които съм харесвала са били със светла кожа Явно по такива си падам \/
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на Barbie
    Az sum beli4ka...ma malko rozoveq Toest...bqlata koja moje da ima malko jultenikav otenuk...a moita e malko rozovenikava tui kato sum beli4ka...i i bez drygo lesno se iz4ervqvam, prez po-golqmoto vreme buzite mi sa 4erveni

Голям фен
    Град
    дианабад
    Аз съм бяла с розови (ако не ми се спи или съм болна) бузи, което от една страна е хубаво- не ми е нужен руж, но! понякога съм твърде "розова"... червена, пък чак и леко синьо-лилава съм ставала и това го прикривам с фон дьо тен, който като цяло ми е излишен...... както и да е! За срещуположния пол съм останала с впечатление, че по-тъмните (матови, че дори и мургави, но в никакъв случай негри) ме привличат! За мен има разлика дали един човек ми харесва (красив е) или дали ме привлича.... аз защото мисля, че светлооките хора са по-хубави от тъмнооките... а първите по принцип са с по-светла кожа => те са по-красиви.... ха, какво обяснения дадох.....

ми сестра ми само ми разправя че съм изглеждала болна....по принцип моята кожа е няква странна-бледа е,ама не чак толкова и е по-жълта от на другите и нямам и грамче розово
    но на мен ми харесва по-бяла кожа

Мега фен
    Мразя мангали. Кефя се на негри /не черни, черни, та сини/. На тенчета не се кефя. Иначе аз съм бяла.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами и аз не обичам белите като платно...да си имат малко тъмничко...

А ти ники ли си къв си...много тъп келеш си, аха как не мога да те набарам наживо да ти нацепя главичката келеме наебано....
    Хахахааххаахаха ей такива като почнат що не се логна ве хахаах ... пф келеши

Аз съм по-мургава,харесвам също така по-мургави момчета,но не съвсем.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Страшно си падам по мургави мадами. Гаджето веднъж седмично е на солариум, отделно си е мургавичка доста

6okolad4e
    Guest
    emi moq ten e leko 6okoladov ama ne se haresvam v smis1l iskam da mi e po-bqla kojata ama minaloto godina cqlo lqto bqh po baseini i moreta i stanah kat 6okolad4e:}em gadjeto kazva 4e taka s1m po-sladka i si me hapva ama nz...

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    не съм сирене, с лек загар съм си, но не съм мъргав. само краката ми са доста бели щото тая зима си махах космите и още не са видели слънчо

аз съм некфа...средна
    ама кожата на лицето ми е супер странна и през лятото не изгарям на лицето а ставам като цигане
    Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.

Da vi svetna ne6to- kupete si PHYTOSOLEIL, tova sa hap4eta za potumnqvane.Az gi piq ot mesec nqkude i potumnqh mnogo dobre.Dori namalih solariuma, po4ti go sprqh!

Голям фен
    еми моя тен е средно светъл, не съм нито бяла, нито мургава. иначе обичам тъмния тен и лятото ставам много мургава \/

Re: ТЕН

Къв сте горе долу .. бял ли къф :Д Момичета кви ви кефат!
    mnogo sam bqla haresvam shokoladki a mom4etata gi obi4am beli4ki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си