Къв сте горе долу .. бял ли къф :Д Момичета кви ви кефат!
Bql, a si padam po pecheni momicheta.![]()
Смъртта Hа Eдин E Tрагедия,Hо Cмъртта Hа Mилион е Cамо Cтатистика!Има две безкрайни неща - вселената и човешката простотия, но за първото не съм сигурен.Другите ми се смеят защото съм различен, аз им се смея защото са еднакви.
Темата не е толкова загубена.Аз лично харесвам момичета с по-тъмна кожа.Не бих излязъл с момиче което е бяло като платно.Колкото и гадно да звучи това е.
Tymni da ne kaja mulatki s rusi kosi , beli daje... sinio zeleni ochi qko oskubani wejdi (ne prawi) hubawo dupe malki cici i twa e!![]()
Ами и аз не обичам белите като платно...да си имат малко тъмничко...Първоначално написано от nikitooo
А ти ники ли си къв си...много тъп келеш си, аха как не мога да те набарам наживо да ти нацепя главичката келеме наебано....
az haresvam mom4eta s po tymna koja po murgavi4ki![]()
az sam momi4e i super mn se kefq na macki s 6okoladov ten i se staraqi az da go postigna 4rez sularium4e... \/
Love you Kris !!!
Ми аз съм момиче също и съм си такова тъмничко...не ходя на никакъв солариум просто ми е такъв тена и му се кефя много...![]()
![]()
![]()
i az imam ten,no ne sum nqkva 4erna sq...prosto mi e matova kojata...i mnogo haresvam tumni koji poprincip...a i belite ne sa gadni ma izgarqt mn burzo i se za4evqvat,dokuto moita si poumnqva..
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
i az sam momi4e i sam s gotin ten i mn si se kefq specialno za tva ne hodq na solariumi i takiva 6turotiii pro sam si takava ot edno lqto hvanah ten i ot togava si go imam abe to4no tena mi si goharesvam.
аз па съм си беличка,само лятото почернявам шот съм нон-стоп в движение...
А на момчета се кефя...ми и на по-тъмни се радвам ама по принцип се кефя на момчета със светла кожа и тъмни очи и коса
Аз съм някаква неопределенаНито съм като платно бяла,нито мн тъмна...примерно лицето ми е по-тъмно (ама то е норм,все пак постоянно е на слънце),а лятото на морето ставам суууупер черна
А сега като се замисля всички момчета,които съм харесвала са били със светла кожа
Явно по такива си падам \
/
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Az sum beli4ka...ma malko rozoveqToest...bqlata koja moje da ima malko jultenikav otenuk...a moita e malko rozovenikava
tui kato sum beli4ka...i i bez drygo lesno se iz4ervqvam, prez po-golqmoto vreme buzite mi sa 4erveni
![]()
Аз съм бяла с розови (ако не ми се спи или съм болна) бузи, което от една страна е хубаво- не ми е нужен руж, но! понякога съм твърде "розова"... червена, пък чак и леко синьо-лилава съм ставала и това го прикривам с фон дьо тен, който като цяло ми е излишен...... както и да е! За срещуположния пол съм останала с впечатление, че по-тъмните (матови, че дори и мургави, но в никакъв случай негри) ме привличат! За мен има разлика дали един човек ми харесва (красив е) или дали ме привлича.... аз защото мисля, че светлооките хора са по-хубави от тъмнооките... а първите по принцип са с по-светла кожа => те са по-красиви.... ха, какво обяснения дадох.....
ми сестра ми само ми разправя че съм изглеждала болна....по принцип моята кожа е няква странна-бледа е,ама не чак толкова и е по-жълта от на другитеи нямам и грамче розово
но на мен ми харесва по-бяла кожа
![]()
Мразя мангали. Кефя се на негри /не черни, черни, та сини/. На тенчета не се кефя. Иначе аз съм бяла.
Хахахааххаахаха ей такива като почнат що не се логна ве хахаах ... пф келешиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Аз съм по-мургава,харесвам също така по-мургави момчета,но не съвсем.
emi moq ten e leko 6okoladovama ne se haresvam v smis1l iskam da mi e po-bqla kojata ama minaloto godina cqlo lqto bqh po baseini i moreta i stanah kat 6okolad4e:}em gadjeto kazva 4e taka s1m po-sladka i si me hapva ama nz...
![]()
аз съм некфа...средна
ама кожата на лицето ми е супер странна и през лятото не изгарям на лицето а ставам като цигане![]()
Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.
Da vi svetna ne6to- kupete si PHYTOSOLEIL, tova sa hap4eta za potumnqvane.Az gi piq ot mesec nqkude i potumnqh mnogo dobre.Dori namalih solariuma, po4ti go sprqh!
mnogo sam bqlaПървоначално написано от nikitooo
haresvam shokoladki
a mom4etata gi obi4am beli4ki