- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Ходим от година. Иска малко почивка ?
nogo sam oburkana ... imam serizen priqtel .. s koit hodq ot 1 godina i nestho ... ,shte zaminavame na more ... i toi iska tam 10 dni dvamata da si dademe cqlosna po4ivka ... kakvo spored vas trqbva da zna4i tova dali ve4e ne me obi4a i si tursi nova ... sled tezi 10 dni toi shte se vurne pri men i neshtata shte trugnat ... otnovo ... tova e iskam vasheto li4no nenie kak da postupq
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Аз пък съм още по-объркан. Ако правилно съм прочел всичко, ти си написала заминаваме. В този ред на мисли не успях да схвана откъде точно има да се връща той след 10 дни. Нали ще заминавате заедно? Мене жокер ми не требе да се сетим, че единствения, който знае какво е искал да каже, е този, който го е казал. Май ще е добра идея да го попиташ, а?
Напълно съгласен!Ако отивате.Той сам ли ще се връща какво толкова си замислила да правиш!Ще отидеш и на следващият ден ще си заминеш ли какво!Тоя пост никак не е ясен де е*а!Първоначално написано от MrAnderson
![]()
БъЛГаРиЯ НаД ВсиЧкО!!!
Малко не схванах,ама...заминавате заедно,а пък там всеки ще си ходи с който/която му падне?!И кво?После се връщате,приятелите ви питаха как сте изкарахте и вие-"Ми имахме си цялостна почивка един от друг".Наистина понякога във една връзка настръпва малко скуъка,ежедневието надделява,навика също,ама такива почивки не ми се нравят много.Тази екскурзия би трябвало да я използвате за да сте заедно,да се опитае да заздравите връзката си,а не да си почивате един от друг.Най-добре говори с него![]()
Айде да обясниш малко по-точно, защото явно никой не разбра за какво става въпрос. Последно - заедно ли ще заминавате или той ще заминава сам ??![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Аз лично нищо не разбирам от това, което си написала така че не мога да ти помогна разясни малко, нищо не се разбира заедно ли заминавате кой ще се връща![]()
Според мен, това което ти е казал- да си дадете цялостна почивка, не го е казал в смисъл да сте разделени за тези 10 дни. Имал е предвид да си починете от ежедневието и проблемите, които всеки от вас има.![]()
аз пък май разбрах кво има предвид :P под "заминаваме" иска да каже, че приятелят й ще тръгне с приятели или нещо подобно, а тя също ще иде на море, но някъде другаде и с други хора![]()
най-добрият начин да разбереш кво е значело тва е да го питаш, бе мила![]()
поговорете си и нека той да ти изясни дали иска да каже, че през тея 10 дни той иска да ходи по рускини на курорта:P и да се наживее или просто има предвид не да изневерява, ами само да не си званите, говорите, общувате по никакъв начин![]()
все пак ходите от доста време, според мене няма нищо странно или трудно да го питашуспех ти пожелавам
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Sled godina i neshto vryzka e normalno spored men da se iska raznoobrazie, no ne trqbva li zaedno da go tyrsite?Taka se ukreoqva edna vryzka. Ne znam...shtom ne ti e qsno, taktichno go popitai. Toi nai-dobre znae kakvo e iskal da kaje. Nqkoi pyt razbirame pogreshno neshtata. Choveshko e.
P.S. mnogo rano pravite planove za lqtoto...
Почивки във връзките няма! Или късате, или сте заедно! Ако си му омръзнала толкова много, значи не те обича.