- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спорт: Обичате ли тенис на маса?
Аз лично много го обичам този спорт. Като е хубав деня като днес винаги излизам да поджъгам тенис на масаВие какво мислите за спорта?
и тенис става ама по ме кефи баскета![]()
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
az treniram tennis na kort
i mnogo haresvam sporta po princp :P
Много ме кефи, по едно време почти всеки ден джитках с френдове.![]()
Не съм джиткал от доста време.![]()
mnogo dobur sport li4no za men e tenisa na masa no nqma s koi da igraq 4esto ...
Някой път ще разцъкаме 2,3...5 игри.Първоначално написано от korn___
![]()
samo trebe da ne sum na rabota ili da ne piq nqkade biri4ki i 6te te biq kogat kaje6 i kolkoto kaje6 ;}Първоначално написано от p4elata_brumze
Ще я видим таз работЪ.Първоначално написано от korn___
![]()
Харесва ми по едно време доста играех.В момента не ми се случва често.
OOO da mnogo 4esto igraq tozi sport,mnogo me kefiiiigolqma zaribqvka si e 4esno kazano,zashtoto kato se u4eh da igraq prosto ne spirah beshe mi mnogo interesno i zabavno i zatova iskah postoqnno da imam svobodni 4asove da djigam s hora ot moq klas,sega tazi maniq mina,no tova ne zna4i 4e ne igraq!
Igraq no ne tolkova zapaleno!
![]()
Един от интелигентните спортове! Макар и да играех само в прогимназията... колко приятни спомени имам от тогава![]()
Който иска да го бия на тенис на маса, да заповяда.
Утре след 18 часа съм свободен, ако се организирате - ще спретнем една игрица в Борисовата![]()
Да,много обичам да играя.Играя доста често в училище,защото там имаме.Приятно е и отпускащо.
обичаме пенис на маса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()