.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

ro6ko
    Guest

Кола-маска на косъмчетата на гърба???

Здравейте,имам си едно проблемче-имам косъмчета по гърба,супер много ме дразнят и вече взеха да се забелязват,крайно време е да ги махна!Чудех се дали сам да го направя унас с кола маска,но се притеснявам да не успея да направя нещо както трябва,да станат повече или да ми излезат пъпки,или пък да почнат да растат навътре Изобщо,колата маска е най-добрия вариант след лазерната епилация нали?А дали да не отида на козметик,защото все пак това ми е гърба и не искам космите да станат по-дебели и по-тъмни или да растат навътре.Колко би струвало да ги махна при козметик и какъв е най-удачния начин.Чакам отговори

Върви на козметик по-добре.

Пъпчици, загрубяване на кожата и врастване на косъмчета след епилация се появява само ако по-принцип имаш проблемна кожа, т.е. да си е такава със или без епилация. От видовете епилация ти препоръчвам кола-маска, ако нямаш пари за лазер
    -----
    Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!

ro6ko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Мрън
    Върви на козметик по-добре.

Пъпчици, загрубяване на кожата и врастване на косъмчета след епилация се появява само ако по-принцип имаш проблемна кожа, т.е. да си е такава със или без епилация. От видовете епилация ти препоръчвам кола-маска, ако нямаш пари за лазер
    Кви пари е лазера?

-----
    Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Охх.. ти добре ли си ? Защо да си махаш косъмчетата на гърба? Едва ли са толкова много , я не си внушавай глупости . Или искаш да станеш пълен кренвирш?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

ro6ko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Охх.. ти добре ли си ? Защо да си махаш косъмчетата на гърба? Едва ли са толкова много , я не си внушавай глупости . Или искаш да станеш пълен кренвирш?
    Незнам и аз братле,може би ще накара да се чувствам по-добре Щото имам красив и мускулест гръб и тия косъмчетата не се вписват,гадни са мамка му Пък и не мисля че имат място там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си