.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: l

Хмм много странно би трябвало сега да сте заедно но....
    Може би се прави на недостъпна или просто я е срам...незнам какво да ти кажа. Поговори с нея или просто продължавай да се мъчиш да я спечелиш може и да издържиш теста или тя да преодолее срама си или просто да спре да се прави на недостъпна и аз вече се обърках кое от всичките е

Guest
    Най-възможно е да се притеснява от теб,ако не си я обидил по някакъв начин или да се съмнява в това,че я харесваш.А ти харесваш ли я наистина или го правиш "по задължение"?Разпитай общи познати,дали още те харесва,защото нищо чудно да е престанала след като те е опознала(нищо лично )Възможностите са много,но най-добре е да бъдеш честен с нея!!

Аз много я харесвам.Друг е в1проса,4е се запознах с нея в пет1к и просто нито тя ми знае характера,нито аз неиния,но ми се струва 4е я е срам,а се му4и да го прикрие(доста добре го прави).Ина4е с1м и познат на нея като физионимия и 4овек отдавна-от 1 година сигурно а и аз и казах(приказвал с1м с нея по-продулжително само в петук-днес 10 секунди)или по-то4но и показах 4е сум я забелязвал и преди.
    пп sry за гре6ките

Град
    Na LuNaTa
    Цитирай Първоначално написано от The_Caress
    Аз много я харесвам.Друг е в1проса,4е се запознах с нея в пет1к и просто нито тя ми знае характера,нито аз неиния,но ми се струва 4е я е срам,а се му4и да го прикрие(доста добре го прави).Ина4е с1м и познат на нея като физионимия и 4овек отдавна-от 1 година сигурно а и аз и казах(приказвал с1м с нея по-продулжително само в петук-днес 10 секунди)или по-то4но и показах 4е сум я забелязвал и преди.
    пп sry за гре6ките
    Ами в такъв случай просто можеш да чакаш да видиш как ще се развият нещата.Според мен не трябва да си правиш прибързани изводи,затова как ТЯ се чувства.Не гадай,а се сближи с нея и ако продължава да е така,поговори с нея!

Проблема е 4е засега не мога да се сближа с нея,но дано до няколко дни се отпусне Ако не се сближа и не се отпусне поне да приказва с мен,не мога да водя никакув смислен и задулбо4ен диалог с нея

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Прави се на недоспъпна.Иска да ти е по-интересно(така разсъждава тя) и да не ти омръзне прекалено бързо.Спокойно до няколко дена(ако останеш все така упорит)ще има резултат

Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    Прави се на недоспъпна.Иска да ти е по-интересно(така разсъждава тя) и да не ти омръзне прекалено бързо.Спокойно до няколко дена(ако останеш все така упорит)ще има резултат
    Оф,дано да си права,щото много съм се одървил и и ако не стане нищо много ще ми е кофти.По принцип съм чувал,4е някои моми4ета наро4но се правят на недоступни,в1преки 4е харесват дадено мом4е,както е при мен...а аз да се правя ли на важен и недоступен ?

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от The_Caress
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    Оф,дано да си права,щото много съм се одървил и и ако не стане нищо много ще ми е кофти.По принцип съм чувал,4е някои моми4ета наро4но се правят на недоступни,в1преки 4е харесват дадено мом4е,както е при мен...а аз да се правя ли на важен и недоступен ?
    Да!Тва ни е коронния номер на нас момичетата!ти в никакъв случай НЕДЕЙ да се правиш на дедостъпен!Тя просто го прави за да ти задържи вниманието по-дълго време(да ти е по-интересно)!Давай в същия дух!(говоря от личен опит,не развивам просот теорийки!)
    Айде и успех,пич!

Майкоооо
    Днес я видях и тя се прави все още...Вече не ме гледа докато аз я гледам,но аз не смея да я заговоря нещо,щото мен вече ме хвана срам да я питам нещо,а тя да ме резне.Чак толкова ли се притеснява от мен-вярно,че са минали само 2-3дни от както я познавам,но положението е както преди да се запозная.Просто не знам какво да направа.Дали я е толкова срам,защото ме харесва.Откакто се запознах,тя започна по-малко да минава насам-натам.
    Мислех да и пратя някакъ sms(какво ли да напиша),но все още не съм разбрал номера и.
    Просто ми дайте някакви напътствия,щото явно много се притеснява момичето,а гадното е че не го показва...
    Досега не съм имал такива премеждия
    Благодаря

A ti ubeden li si 4e tq naistina te haresva Ako te haresva pri4inata za povedenieto i e tova,4e se sramuva ili si misli,4e ti ne q haresva6.

Цитирай Първоначално написано от sexy_diva
    A ti ubeden li si 4e tq naistina te haresva Ako te haresva pri4inata za povedenieto i e tova,4e se sramuva ili si misli,4e ti ne q haresva6.
    Убеден съм,че ме харесва.Как да и покажа,че я харесвам и да променя нещата?
    аа може би я е срам да не би тя да ме харесва,а аз не и да се изложи???

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Все пак е 8 клас
    Това обяснява ли ти защо така се получава?Сам си си го казал...
    Като порастне малко ще разбере,че не е необходимо да върти такива игрички.
    Засега ти препоръчвам и ти да започнеш да се правиш на недостъпен и ще видиш как набързо ще спре да се дърпа и лигива,за да ти привлече обратно вниманието.
    Може и да звучи тъпо и детински,но така се дейсва в твоя случай.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Все пак е 8 клас
    Това обяснява ли ти защо така се получава?Сам си си го казал...
    Като порастне малко ще разбере,че не е необходимо да върти такива игрички.
    Засега ти препоръчвам и ти да започнеш да се правиш на недостъпен и ще видиш как набързо ще спре да се дърпа и лигива,за да ти привлече обратно вниманието.
    Може и да звучи тъпо и детински,но така се дейсва в твоя случай.
    Дааа,ясно,зна4и се оказаха прави когато ми го казваха това...
    Гадното е 4е не знам колко време 6те и трябва за да запо4не пак да се опитва да ми привле4е вниманието.

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Колкото толкова,няма точен отговор на това.Но ако наистина изпитва някакви симпатии към теб,няма да чакаш много.Момичетата не сме от търпеливите,особено като види,че губиш интерес.Хватката е,когато забележиш,че тя се връща и се опитва да се сближи с теб,да станеш и ти сговрчив отново и нещата да потръгнат,един вид да се нацелите.А не да се накефиш на вниманието и да продължиш да се правиш на разсеян,защото знаеш ли колко такива ги има,които все се гонят и никога не-намират...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Може би те подлага на тест и иска ти да и предложиш и да се обеди в чувствата ти..
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Цитирай Първоначално написано от summer_love
    Може би те подлага на тест и иска ти да и предложиш и да се обеди в чувствата ти..
    Е добре,може ли да отида и да и кажа направо:"много ме кефи6 аре да излезнеме някуде",като не сум приказвал с нея пове4е от 10 мин.?
    Как да и го кажа по заобиколен на4ин,а и даже в 4ата не влиза...

Град
    Пловдив
    Ne,taka napravo nedei da i go izcepva6,pokani ia na sre6ta uj taka mejdu drugoto,momi4etata iskat da mine malko vreme,tia moje da se 4udi koga da te zagovori i da se sramuva.Zatova deistvai i ako pak se durpa zna4i niama da stane,i na men mi se e slu4valo predi

Guest
    о,определно и аз в 8-ми клас се срамувах,аз дорихора,с които не се познавам не можех да се опусна да говоря и им отг с по 2-3 думи и аз нз защо...
    опредлено си мисля,че й е неудобно,а не че те тества,а 4 дена нищо не са,откакто се познавате,кво да ти кажа,аз със сегашния ми приятел имаше 2 месец сваляне като сме от един клас....ама то и той беше срамежлив нещо
    а съвет...не можеш ли да отидеш я проследиш къде отива на кафе например или да разбереш кви планове има и да отидеш първи в кафето с някой приятел и тя като дойде да я поканиш с приятелите й да седнат на вашта маса?

В такъв слу4аи спирам да деиствам,6те 4акам тя да запо4не .... колкото и да ми е тужно нямам друг изход...

имай малко търпение де

аз не с1м много т1рпелив,просто остава да се надявам 4е няма 4акам д1лго,но ве4е не се надявам така както преди ...

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Mislq 4e q e sram i se my4i vse pove4e i pove4e da ti privle4e vnimanieto i uspqva!Spored men e dobre i ti da se pravi6 na vajen,4e ne q zabelqzva6 i taka!Mislq 4e ako te haresva i zabeleji 4e se otdale4ava6 ot neq 6te zapo4ne postepenno da se sblijava s tebe!Uspeh ti jelaq

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

4те 4акам,но едва ли тя 6те доиде

Супер фен
    Ам може би се прави на недостъпна за да не ходите само няколко седмици а повече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си