Мии значи в мн сложна ситуация съм Харесвам 1 момиче.То даже вече не е маи само харесване,но както и да е ......И тя казва че мн ме харесва и ПОСТОЯННО ми намеква да и предложа по всевъзможни начини....Аз наистина мн я обичам,но преблема е в това,че всички ми казват,че тя е броикарка и се предлага на всички..... тя дори сама ми казва без да се безпокои,че върти по няколко момчета на 1 си пръст.Когато кажа на някой,че я обичам всички ми викат луд ли си и така нататъка......на мен не ми се иска да тръгна с такова момиче,защото аз тъся дълготрайна и богата с любпв връзка,но май май момичето не е такова ( та въпроса ми е какво да напрая.аз мисля да говоря с нея да и кажа,че мн я обичам(казвал съм и го мн пъти тя също на мен)и че искам да съм с нея,но предо това да и кажа,че търся не само двуседмична пумия,а нещо по-различно и да я питам дали мен ме възпиема като предишните и"бройки".Мн се разочаровам като намеря в на някои приятел GSM-а СМС с обяснения с любов от нея неотдавна.Но аз изключително мн я обичам.Моля ви кажете вие какво мислите и изпадали ли сте в подобна ситуация?

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§