Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
Abe slunce, ne e za tebe tova momi4e Ti si mil, nejen, romanti4en....a tazi macka e ku4ka, koqto si ima nqkolko rezervii, vsi4ki q svalqt...ti nqmada s edinstven za neq! Pomisli realno...zamisli se kak 6te te narani, kato te ostavi (6tom ni opisa kakva e)
Kaji mi otkude q zaobi4a?
Ot vun6niq vid li?
Za6toto ne vijdam nikakva du6evna krasota....
Ne se samozagugvai, mili4kuk, i mi otgovori
Ми незнам,ама май нещата се промениха към по-добре.В смисал вчера сутринта и предложих(сутринта щото сме и двамата 2 смяна)но от различни училища.След това до обяд сме си приказвали за нас и накрая я изпратих до неиното училище, и отидох до нейното даскало после да я взема от училище.След това цяла вечер сме обикаляли.Тя се държа изключително добре с мен.И мисля,че другите само са ме лъжени норочно може би от завист ли незнам,но тя е съвсем различна от тяхните приказки......Дори ме заведе до утях и ме запозна с тяхните.
Доколкото,това кое съм харесал в нея-ами за мен външния вид не е от най-голямо значение.Разбива се и външния вид е важен,но аз ценя мн повече вътрешността,защото има толкова хора дарени с хубави тела,а са такива ......... Явно преди не съм я описал достатъчно добре,заради тези мои "приятели",който т'ка хубаво ме информираха за нея .........
Надявам се,че съм направил правилния избор като съм и предложил.