.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Guest
    Nimfetkata мн си зле...немам думи просто и то само на 14 години...баси кофицата брате

Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    Цитирай Първоначално написано от nimfetkata
    Iz4ukah se s 47 god. muj. Be6e mi mnogo hubavo, slu4i mi se liatoto na moreto. Toi be6e ribar i hodihme zaedno za riba. Posle 7 dni se la6kah s nego a gadjeto mi vaob6te ne razbra kvo stava. Toi vse o6te misli 4e sam destvena i o4akva miga. A az sym bila do sa s 3-ma maje na - 17, 23 i nai-golemiq ama i nai-superski sex mi e s 47 god.
    xeexx kolko sme gordi 4e nqkakav dqdka na 47 godini te e e*bal
    malka ku4ka
    е не... тя е просто курве (просто във всеки известен на думата смисъл)

това си е избрала - да бъде дупка - евала - мацката я кефят мъже, които разсъждават на принципа "еби и хвърляй" (което никак не е лошо... от гледна точка на мъжете)
    Q prati pic postni go tyk da te wiim che si mislq che ribara e lowil .. piqn.
    Ti p1k si sku4en m1j Ot tiq dosadnicite deto mr1nkat kat babi6kerki

nikitooo кво направи бе

I LOVE MY SEX

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Некви сензационни събития се четат направо

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това е нещо толкова лично и вие да го разправяте на ляво и дясно. Не мислите ли, че е доста гадничко спрямо човека с който сте го направили? Ще ви се изкефят, ще ви кажат браво за стореното и какво?! Всичко ще свърши. Вместо да пазиш всичко за себе си и да се радваш, да си е само твой и на приятеля/ката ти момент то става обществено и удоволствието вече не е толкова голямо.
    и аз съм на тва мнение
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от XuTa4u
    s gadjeto mi bqhme na restorant be6e sveti valentin i ve4erta minah pokrai tqh da q ispratq i tq me drapna i vlqzohme utqh nqma6e nikoi i utidohme na divana be6e dosta hubavo posle na drugiq den sutrinta tq me sabudi i go napravihme o6te vednuj be6e napravo strahotno podrobnosti pravihme tradicionite dve pozi tq ot gore i as ot gore be6e kef goqlm

нищо повече нищо по-малко тва се иска

Цитирай Първоначално написано от girlka
    nikitooo кво направи бе
    Abe Girlka i az se chudq...

Супер фен
    Град
    Някоя свежа история да разкажете, че ми се четат такива работи

Хайде още една от мен...

Едно лято беше... море, пясък... Вечер е, късно..по-скоро рано сутринта. Излизаме от дискотеката след като сме се натискали няколко часа там, отправяме се към плажа. Първо се овъргаляхме в пясъка, но не ни хареса нещо и влязохме в морето. Направихме го там. Във вода е много яко

Kulio Gangstera, абе не се засягай ама тия твойте истории нeщо не миришат на истина ... а и в морето е опасно за момичето може да хване гъбички и кво ли не, а и водата измива смазката ... и с презерватив ли го правихте или ... разкажи още хаха
    А в пясъка пък да и се напълни ... с пясък

П.П. Аз няма да разказвам, защото смятам, че е прекалено лично

I LOVE MY SEX

Супер фен
    Град
    @girlka, некой работи не се обясняват. Опитай и ще разбереш

Повече от фен
    Ето и една моя:
    Отидохме на екскурзия на два класа:моя и на една съседка.Беше готино че само ние двата класа сме щото сички се знаехме и се познавахме.Та вечерта ни пуснаха да си правим кефа,обаче едно от момчетатасе беше разболяло и аз си носех "Фервекс" и отидох да му го дам.Понеже сички бяха излязли беше само той(а ние с него се познавахме от няколко години и много се харесвахме) и аз му дадох да го пие тва и седнах при него на леглото и почнах да го разтривам и от там станаха нещата!

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Guest
    Iz4ukah se s 47 god. muj. Be6e mi mnogo hubavo, slu4i mi se liatoto na moreto. Toi be6e ribar i hodihme zaedno za riba. Posle 7 dni se la6kah s nego a gadjeto mi vaob6te ne razbra kvo stava. Toi vse o6te misli 4e sam destvena i o4akva miga. A az sym bila do sa s 3-ma maje na - 17, 23 i nai-golemiq ama i nai-superski sex mi e s 47 god.
    malka ku4ka

това си е избрала - да бъде дупка - евала - мацката я кефят мъже, които разсъждават на принципа "еби и хвърляй" (което никак не е лошо... от гледна точка на мъжете)

Ne6tastna kurva, e tva si ti. Nqma kak da ni ubedi6, 4e ne si. Na 20 6te ti provisne onaq rabota do zemqta hahahhahahahahaha. Vseki normalen muj bi go bilo gnus ot tebe. Kude go nameri toq ne6tasten ribar, nqkuv selqndur bre. Golqma hvalba ei. Tva si e za sram. Kva li e maika ti togava, takova dete da otgleda. Da ne si du6terq na nqkoq magistralna trujeni4ka?

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    malka ku4ka

Ne6tastna k***a, e tva si ti. Nqma kak da ni ubedi6, 4e ne si. Na 20 6te ti provisne onaq rabota do zemqta hahahhahahahahaha. Vseki normalen muj bi go bilo gnus ot tebe. Kude go nameri toq ne6tasten ribar, nqkuv selqndur bre. Golqma hvalba ei. Tva si e za sram. Kva li e maika ti togava, takova dete da otgleda. Da ne si du6terq na nqkoq magistralna trujeni4ka?
    aide aide stiga sme obijdali....koi kvoto go pravi,za sebe si go pravi...to si e neina rabota,no moq lichen syvet ako ne iska vs da q smqtat za kurvichka e da spre s teq si izpylneniq ili pone da ne gi predava taka,che da skandalizira vs i te da i se nahvyrlqt otgore s obidni repliki..
    az lichno ne smqtam,che ima kakvo tolkova da razkaja,pak i malko ili mn podrobnostite bih iskala da si ostanat za men...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi ve6e v4era
    zna4i s priqtelqt mi se pribirame ot u4ili6te i toi doide vku6ti
    purvo obqdvahme,izkupahme se i pravihme nai strahotniqt sex!!!!!!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен
    Много брутално беше след един мач - ЦСКА биха с 3:0. Беше обещал толкова тека, колкото гола вкараме. Е, бяха 2 тека, но бяха по 1 час, беше невероятно яко и брутално.

лени8811
    Guest
    кво е "тек" ?

Мега фен
    "Teк" е полов акт.

лени8811
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    "Teк" е полов акт.
    мерси за пояснението

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Е използва се и при чекии, като свършиш един път и тоав е един тек

Мега фен
    Разтегливо понятие е.

eto q i moqta istoriika(pone za neq se se6tam sega 6ot e malko unusual):
    Edin priqtel ima6e rojden den i bqhme wsi4ki na kra4ma i si priznawam, 4e lekinko se ponapih i re6ihme s maja da otidem da se poraztikame na wazduh be6e 1 prez no6tta, sednahme na edni liulki koito bqha zad edni blokowe, ae zabutana raota, ta mene ne6to me fana muzata i se zapo4na sas duduci i sled tfa mojete da se dosetite s kwo prodalji neudoben ama tiq besnite orgazmi koi ti gi dawa neznam dali nqkoi ni e widql ama ne mi i puka, ostawa si welik spomen
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

q daite malko po-podrobno,pls

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от freestyler
    q daite malko po-podrobno,pls
    ako moje i s kartinki a?

Guest
    ami tva se sluchi dosta neochakvano.bqh si devstvena i se pazeh za golqmata lubov ama uvi ne se opazih.Bqh na diskoteka s nqkolko priqteli i poedno vreme s edin ot tqh se izmyknahme otidohme utqh....ooo beshe neweroqtno. togava osyznah kolko mnogo sym izpuskala. sega s nego imame vryzka samo za sex prekarwame si neweroqtno.nadqvam se skoro da opitame i neshto po taka..

Guest
    awe nimfetka kva e taq grozotiq v podpisa ti det si podmqta groznite gardi ? tva da ne si ti sled kat onq ribar te e "ulovil"?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си