- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс историики
Nimfetkata мн си зле...немам думи просто и то само на 14 години...баси кофицата брате
Първоначално написано от Nimfetkata
nikitooo кво направи бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I LOVE MY SEX
и аз съм на тва мнениеПървоначално написано от Анонимко
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Първоначално написано от XuTa4u
нищо повече нищо по-малко тва се иска![]()
Abe Girlka i az se chudq...Първоначално написано от girlka
Някоя свежа история да разкажете, че ми се четат такива работи![]()
Хайде още една от мен...
Едно лято беше... море, пясък... Вечер е, късно..по-скоро рано сутринта. Излизаме от дискотеката след като сме се натискали няколко часа там, отправяме се към плажа. Първо се овъргаляхме в пясъка, но не ни хареса нещо и влязохме в морето. Направихме го там. Във вода е много яко![]()
Kulio Gangstera, абе не се засягай ама тия твойте истории нeщо не миришат на истина... а и в морето е опасно за момичето
може да хване гъбички и кво ли не,
а и водата измива смазката ... и с презерватив ли го правихте или ... разкажи още хаха
![]()
![]()
![]()
А в пясъка пък да и се напълни ... с пясък![]()
П.П. Аз няма да разказвам, защото смятам, че е прекалено лично![]()
I LOVE MY SEX
Ето и една моя:
Отидохме на екскурзия на два класа:моя и на една съседка.Беше готино че само ние двата класа сме щото сички се знаехме и се познавахме.Та вечерта ни пуснаха да си правим кефа,обаче едно от момчетатасе беше разболяло и аз си носех "Фервекс" и отидох да му го дам.Понеже сички бяха излязли беше само той(а ние с него се познавахме от няколко години и много се харесвахме) и аз му дадох да го пие тва и седнах при него на леглото и почнах да го разтривам и от там станаха нещата!![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Първоначално написано от Nimfetkata
Ne6tastna kurva, e tva si ti.Nqma kak da ni ubedi6, 4e ne si. Na 20 6te ti provisne onaq rabota do zemqta hahahhahahahahaha. Vseki normalen muj bi go bilo gnus ot tebe. Kude go nameri toq ne6tasten ribar, nqkuv selqndur bre. Golqma hvalba ei. Tva si e za sram. Kva li e maika ti togava, takova dete da otgleda. Da ne si du6terq na nqkoq magistralna trujeni4ka?
aide aide stiga sme obijdali....koi kvoto go pravi,za sebe si go pravi...to si e neina rabota,no moq lichen syvet ako ne iska vs da q smqtat za kurvichka e da spre s teq si izpylneniq ili pone da ne gi predava taka,che da skandalizira vs i te da i se nahvyrlqt otgore s obidni repliki..Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
az lichno ne smqtam,che ima kakvo tolkova da razkaja,pak i malko ili mn podrobnostite bih iskala da si ostanat za men...![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
mi ve6e v4era
zna4i s priqtelqt mi se pribirame ot u4ili6te i toi doide vku6ti
purvo obqdvahme,izkupahme se i pravihme nai strahotniqt sex!!!!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Много брутално беше след един мач - ЦСКА биха с 3:0. Беше обещал толкова тека, колкото гола вкараме. Е, бяха 2 тека, но бяха по 1 час, беше невероятно яко и брутално.
кво е "тек" ?
"Teк" е полов акт.
мерси за пояснениетоПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Е използва се и при чекии, като свършиш един път и тоав е един тек![]()
Разтегливо понятие е.
eto q i moqta istoriika(pone za neq se se6tam sega 6ot e malko unusual):
Edin priqtel ima6e rojden den i bqhme wsi4ki na kra4ma i si priznawam, 4e lekinko se ponapihi re6ihme s maja da otidem da se poraztikame na wazduh be6e 1 prez no6tta, sednahme na edni liulki koito bqha zad edni blokowe, ae zabutana raota, ta mene ne6to me fana muzata i se zapo4na sas duduci i sled tfa mojete da se dosetite s kwo prodalji
neudoben ama tiq besnite orgazmi koi ti gi dawa
neznam dali nqkoi ni e widql ama ne mi i puka, ostawa si welik spomen
![]()
![]()
![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
q daite malko po-podrobno,pls
ako moje i s kartinki a?Първоначално написано от freestyler
![]()
ami tva se sluchi dosta neochakvano.bqh si devstvena i se pazeh za golqmata lubov ama uvi ne se opazih.Bqh na diskoteka s nqkolko priqteli i poedno vreme s edin ot tqh se izmyknahme otidohme utqh....ooo beshe neweroqtno. togava osyznah kolko mnogo sym izpuskala. sega s nego imame vryzka samo za sex prekarwame si neweroqtno.nadqvam se skoro da opitame i neshto po taka..![]()
awe nimfetka kva e taq grozotiq v podpisa ti det si podmqta groznite gardi ? tva da ne si ti sled kat onq ribar te e "ulovil"?