.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Град
    София

Секс историики

Не знам дали тази тема ще ви заинтргува особено,но какво ще кажете да споделите за най-страхотния секс които сте правили някога,като опишете мястото,времето и човека с когото сте преживяли най-силнят си оргазъм!!!
    Никога не е късно да стнеш за резил!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    А, е това ще е интересно четиво. Като ми дойде музата, ще се включа и аз с некоя историйка

Мега фен
    На първо време се сещам за 3 невероятни секса.
    1. 9 януари тази година. Родителите на мъжа са на екскурзия. Нощ. Гледаме филм, после си лягаме и беше...адското. Не можех да мръдна поне 15 минути.
    2. У нас, на моето легло. Кучешката...сигурно 1/2 час...леллелелелеле!
    3. Преди около 2 седмици, пак у нас, пак кучешката. И двата пъти се опитвах да не издавам звуци, но беше мноооого трудно.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    А, е това ще е интересно четиво. Като ми дойде музата, ще се включа и аз с некоя историйка
    Да де - ти историйки ще съчиниш доста
    Ма пиши го тип - Based on a true story...

можеш ли?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Да де - ти историйки ще съчиниш доста
    Ма пиши го тип - Based on a true story...

можеш ли?
    Винаги се базирам на истината аз

Голям фен
    Град
    София
    я базирай тогава,

че ми стана интересно
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Град
    Хайде една кратка...

Тя ме помоли да помогна по литература. Отидохме у тях. Сестра и която беше по-голяма от нея, в първи курс студентка се прибра. До като разговаряхме тримата, на по-малката се наложи да излезе и аз останах със сестра и. От дума на дума, стигнахме до секс. Около две седмици по-късно го направих и с малката. Все още не мога да определя с коя повече ми хареса, но винаги ще го запомня, защото се облажих с две сестри, в рамките на около десетина дни.

Guest
    Хайде една кратка...

Тя ме помоли да помогна по литература. Отидохме у тях. Сестра и която беше по-голяма от нея, в първи курс студентка се прибра. До като разговаряхме тримата, на по-малката се наложи да излезе и аз останах със сестра и. От дума на дума, стигнахме до секс. Около две седмици по-късно го направих и с малката. Все още не мога да определя с коя повече ми хареса, но винаги ще го запомня, защото се облажих с две сестри, в рамките на около десетина дни.
    Значи казваш че било хубаво да имаш балдъза

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Ами че вчера беше някво невероятно...(18.04)Снощи като се прибирахме с приятелката ми,минаваме през един от подлезите(той не е осветен,рядко късно вечер минават хора от там)и както си вървим аз на майтап я хванах и викам "Айде ся да те облегна на стената ". Но не я натиснах,а я усетих как тя ме дърпа...стана мноо убаво,че по едно време мина някой,ма кой му пука

nimfetkata
    Guest
    Iz4ukah se s 47 god. muj. Be6e mi mnogo hubavo, slu4i mi se liatoto na moreto. Toi be6e ribar i hodihme zaedno za riba. Posle 7 dni se la6kah s nego a gadjeto mi vaob6te ne razbra kvo stava. Toi vse o6te misli 4e sam destvena i o4akva miga. A az sym bila do sa s 3-ma maje na - 17, 23 i nai-golemiq ama i nai-superski sex mi e s 47 god.

minalata godina gadjeto mi doide u nas az o6te spqh i toi me subudi be6e dosta piqn i kakto se kazva ot vrata za krakata! tolkova be6e qko 4e izpitah 2-3 orgazma,kato na posledniq se razplakah ot kef!!! toi se pritesni malko no kato mu obqsnih za6to pla4a i se smeq ednovremenno se izkefi mnogo!!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Цитирай Първоначално написано от VORTEX
    minalata godina gadjeto mi doide u nas az o6te spqh i toi me subudi be6e dosta piqn i kakto se kazva ot vrata za krakata! tolkova be6e qko 4e izpitah 2-3 orgazma,kato na posledniq se razplakah ot kef!!! toi se pritesni malko no kato mu obqsnih za6to pla4a i se smeq ednovremenno se izkefi mnogo!!!!
    Тва е много яко! =D>

Град
    София
    Защо ли ми се струва че не обичате да разказвате особено много за любовните си похождения?! или такива просто не съществуват! ?

Супер фен
    Град
    Като автор на темата, нема да е зле да пораскажеш нещо от твоите. Аз вече пуснах една, по на там пак

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от nimfetkata
    Iz4ukah se s 47 god. muj. Be6e mi mnogo hubavo, slu4i mi se liatoto na moreto. Toi be6e ribar i hodihme zaedno za riba. Posle 7 dni se la6kah s nego a gadjeto mi vaob6te ne razbra kvo stava. Toi vse o6te misli 4e sam destvena i o4akva miga. A az sym bila do sa s 3-ma maje na - 17, 23 i nai-golemiq ama i nai-superski sex mi e s 47 god.
    С яко окосмяване ли беше чичко рибар?

Град
    София
    Мисля че си прав като автор на темата сам длъжна да разкажа нещичко и аз
    Та така една вечер бях с компанията на кръчма и след като те си тръгнаха(а сред тях беше и гаджето ми)аз и още един мой приятел останахме сами,зверски пиани и се целувахме страстно около 4ас и след като установихме че това въобще не ни е достатъчно отидохме у тях и правихме "секс" цяла нощт!на другия ден всички ме питаха защо устата ми е в такова плачевно съатояние а аз им казвах че можело да ми излиза херпес

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    xeexx kolko sme gordi 4e nqkakav dqdka na 47 godini te e e*bal
    malka ku4ka
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    На свети Валентин. Беше много яко. Нищо особено за мястото. Вкъщи бяхме, под юргана, чисто голички. Беше през нощта, на лунна светлина, много нежно, през цялото време се целувахме, гледахме се в очите и повтаряхме колко се обичаме. За това се сещам сега.
    HardC0re and BDSM forever

s gadjeto mi bqhme na restorant be6e sveti valentin i ve4erta minah pokrai tqh da q ispratq i tq me drapna i vlqzohme utqh nqma6e nikoi i utidohme na divana be6e dosta hubavo posle na drugiq den sutrinta tq me sabudi i go napravihme o6te vednuj be6e napravo strahotno podrobnosti pravihme tradicionite dve pozi tq ot gore i as ot gore be6e kef goqlm

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    malka ku4ka
    е не... тя е просто курве (просто във всеки известен на думата смисъл)

това си е избрала - да бъде дупка - евала - мацката я кефят мъже, които разсъждават на принципа "еби и хвърляй" (което никак не е лошо... от гледна точка на мъжете)

Голям фен
    хм...последния ми секс беше върха просто От Петък до Неделя бяхме на вилата на гаджето ми с него и още 3 фр и беше адското С него обаче не можехме да праим секс пред тях за тва отидохме "на разходка" и на една полянка.....уууууу беше страшно - най-якото беше че неква бабичка мина и ни вика "Я се махайте, развратници!"хаха...беше страшно! :П
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Nimfetkata,ne 4e ne6to ama na kolko si godini? Vse pak,koito nqma s kakvo da se pohvali,moje pyk qvno dobre da si sychinqva!A,ako e istina...........,abe ne mi se govori!!!Namerila si s kakvo da se pohvalish!
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

Guest
    Това е нещо толкова лично и вие да го разправяте на ляво и дясно. Не мислите ли, че е доста гадничко спрямо човека с който сте го направили? Ще ви се изкефят, ще ви кажат браво за стореното и какво?! Всичко ще свърши. Вместо да пазиш всичко за себе си и да се радваш, да си е само твой и на приятеля/ката ти момент то става обществено и удоволствието вече не е толкова голямо.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това е нещо толкова лично и вие да го разправяте на ляво и дясно. Не мислите ли, че е доста гадничко спрямо човека с който сте го направили? Ще ви се изкефят, ще ви кажат браво за стореното и какво?! Всичко ще свърши. Вместо да пазиш всичко за себе си и да се радваш, да си е само твой и на приятеля/ката ти момент то става обществено и удоволствието вече не е толкова голямо.
    Че що да е гадничко спрямо човека? Анонимно е, не го казваш това е еди кой си. Пък и секса е 50% удоволствие от това, което правиш и 50% удоволствие от това, което другите си мислят, че правиш

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    malka ku4ka
    е не... тя е просто курве (просто във всеки известен на думата смисъл)

това си е избрала - да бъде дупка - евала - мацката я кефят мъже, които разсъждават на принципа "еби и хвърляй" (което никак не е лошо... от гледна точка на мъжете)
    Ti p1k si sku4en m1j Ot tiq dosadnicite deto mr1nkat kat babi6kerki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си