- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Той е от ромски произход, това тревожи!
govori za sebe si zaklevam se 4e ako ima vazmojnost dori i 1 ciganin da si polu4i zaslujenoto bih go napravil bez da se zamislq. ako za ubivaneto im ne be6e usaditelno delo do sega da sme gi izbili si4kite. Puk tazi tragnala da se zanimava s takiva izrodi 4estno da ti kaja zanimavai se na dali si po razli4na ot tqhnata poroda 6tom moje da se zanimava6.Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
po dobre smurt ot kolkot da imam ne6to ob6to s cigani ili tehni privarjenici povqrvaite znam kakvo govorq ot opit ve4e sum jivql dostata4no za da znam
Abe vie ludi li ste tva e nai-tupoto da hodi bulgarin s ciganin! Si4kite mu priqteli sa gadni protivni 4erni CIGANI maika mu i ba6ta mu sa mrusni mangali ni6to 4e toi ne prili4a sredata mu e ciganska ama 6tom tolko si se uliubila zimaite se. Ama ot mene da znaa6 kat razberat maikati i ba6tati 4e te pre4ukat тои не е но приятели и роднини са гнусни мангали!Първоначално написано от `Death`Whore`
Piqnicata pie za da zabravi , NO nikoga ne zabravq da pieot mene da go znaete (
Taka 4e po dobre ne stavaite kato mene ne e mn hubavo :}
Свестен циганин?те имат ман(г)талитет който не ми се понася: говора, брой къпания в седмицата (месеца)[особено по старите екземпляри как миришат в градския транспорт], но най вече техният мързел да учат. вместо да учат "забиват пички" и като станат на по 18 (че и доста преди това) трябва да почват да работят ако искат да оцелеят и единствената работа за хора без бразование всеки знае каква е. и оттам лавинообразно започват серии от въпроси и отговори, който не са в полза на циганското общество в България. не
не
не
![]()
Вижте. Непонасям цигани, но ми е много странно как тя не е забелязала. И щом не е забелязала, не е противен, мръсен и т.н. Ама пак е тъпа путка, защото ще го зареже.
men ciganka mi e pravila svirki..
Колко позната история.Точно този факт ми попречи да бъда с едно момче.
Запознахме се в дискотеката.Той каза,че много ме е харесал веднага щом ме е видял.Аз също страшно го харесах.Разменихме си номерата и си уговорихме срещи.И грам не предполагах че е от ромски произход.Обличаше се много добре,беше на руси кичури,а бе държеше се коренно различно от представата ми за "циганин".
Но...когато ми каза името си се усъмних...а когато видях момчетата с които се движи вече бях убедена в произхода му и не отидох на срещата.Просто нещо ме отблъсна,колкото и да беше привлекателен не можах да изляза с него,просто не мога.
Съветвам те да си намериш някое българче,някой с твоите нрави и произход.Все някой българин ще ти
грабне сърцето.Съгласна съм с мнението на ATAKABG.