- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за Борис Солтарийски
e kakvo shte kajete za noviq back vokal v shouto na Slavi ???toi veche ne e mnogo nov no nqma zna4enie . 4akam mneniq
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Харесва ми как пее има хубав глас.
Много добър певец е.![]()
Харесва ми!Мисля,че засега много добре се справя с пеенето,освен тва ми е адски симпатичен като излъчване![]()
6tom e v ekipa na slavi zna4i ne e slu4aen 4ovek i umee da pee slavi ne e glupav izbira nai-dobroto
Помните ли, когато гост беше Кристоф Ламбер, Шотландският боец? Борис пееше една песен на Куийн. Не я изпя добре. А Светльо пя "The Show Must Go on" и я изпя невероятно добре. Светльо е пял и други рок и метъл парчета и е невероятен, макар да го направиха първа папионка.
Пее си човекът. Лошото е, че шоуто не му дава възмножност да се изяви.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
mnogo sardechna usmivka ima i vyobshte lachezaren 4ovek sashto taka pee dobre![]()
ami ot kakto si podstriga dulgata kosa mi stana mn simpati4en stana sladak.ina4e ste pravi 4e pee mnogo hubavo.suglasqvam se su6to 4e svetlio izpq"Show must go on"neveroqtno prosto ostanah bez dumi.![]()
![]()
![]()
be6e adski qk s dylga kosa,dokato si be6e v 'hazart'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!basi za6to si podstriga kosata?????
get off.
кефи ме![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Борко си е жесток!много готино пее и е сладък!повече ме кефи с къса коса.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Добре пее и е сладур, ама защо си отряза косата![]()
![]()
![]()
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
borko e SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
мдаа, точно... с дълга коса си беше бонбон...Първоначално написано от Juicy_Lucy
иначе и светльо е просто невероятен...
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
многооооооо добре пее! The best!
Първоначално написано от Juicy_Lucy
![]()
аз лично не го харесвам..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ne me kefi osobeno![]()
MMMMMM Boris e perfektnia pevec.Poznavam go luda sum po nego...................
toq 4ovek pee mn dobre i e tolkova hubav i sladak 4e nqmam dumi mn go haresvam i se nadqvam da uspee o6te pove4e![]()