- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нормално ли е...
Нормално ли е при нередовна менструация да не ми дойде повече от 2 и половина месеца ако преди това съм била на диета и съм свалила 10 кг?И моля ви само не ми казвайте да ходя на лекар
ami na kolko si? po princip kato svalq6 kilogrami s glad se gybqt super mn ve6testva v tqloto i nai-ve4e vitamini... no neznam dali ima ne6to ob6to s cikalata ti...vapreki 4e ne e dobre da ne ti idva... sled tova super mn 6te ti varvi i moje i da te boli korema..., za6toto qi4nicite se redyvat vseki mesec, a sled kato ne ti e idvalo te 6te "zarabotqt" i dvata po edno i sa6to vreme i togava ne te vijdam..., no ne se pla6i vsi4ko si idva na mqstoto..., I NAI-VAJNOTO NE SE PRITESNQVAI I NE SI GO NABIVAI V GLAVATA TOVA, 4E NE TI IDVA-VSI4KO SE OTRAZQVA.......!
колкото и ще да ти е нередовна менструацията не е нормално да не ти дойде 2 месеца.единственото нещо от което може да се притесняваш е не само бремеността.една моя приятелка с нередовен цикъл си мислеше че е нормално да не и идва по 5-6 месеца.сега е на 22 и след посещение на гинеколог се установи че не може да има деца.това не е шега,колкото и да не ти се иска ИДИ НА ЛЕКАР!
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
...искам още нещо да допълня,ако толкова се притесняваш да отидеш на лекар другото нещо с което може да опиташ е да си купиш противозачатъчни.те се пият в такъв случай като твоя,ако до 2-3 седмици не ти дойде вече ходенето на лекар е неизбежно
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
От строга диета може да се получи дисбаланс.
slunce, qqqqqqqqqqqq kaji kolko si kilca...i tiq 10kg za kolko vreme gi svali, za6toto ako e za po-malko ot 3 meseca...da, moje i da e ot tova...No ne ti preporu4vam cikalut ti da se e naru6il zaradi dietata, za6toto tova moje da ozna4ava, 4e 4rez gladyvaneto si nary6ila rabotata/funkciqta na qi4nicite...koeto i4 ne hubavo...
6te6 ne 6te6...6e ti kaja 4e e dobre da ide6 na 4i4o doktor
imam priatelka koqto i idva daje i na 3-4 meseca! No moje da se dulji i na tova che si otslabnala imam poznati koito sa si imali takia problemi i mislq che e za lekar!
На организма ти му са нужни определен процент мазнини, за да действа нормално и ако чрез тази диета си ги "изгубила" е възможно да ти спре. Все пак наистина би трябвало да отидеш на лекар! Защото ако сега започнеш да се тъпчеш- знаеш колко ще е фатално. Пък и пак е възможно да не ти дойде... А все пак е много възможно и да не е от отслабването....
А да добавя, защото сега прочетох едно мнение за противозачатъчни... в никакъв случай!!!! Това да отидеш в аптеката и да си вземеш каквито и да е таблетки ще е най-голямата грешка! То има много хубави хапчета, обаче те не задължително са "твоите хапчета". За такова нещо виганти консултация с лекар. А м/у другото в такава ситуация не е 100% сигурно, че ще ти дойде след като изпиеш блистерчето (думи на генеколог)
kato bqh v 8mi klas i az napravih tazi glupost-da otslabna s okolo 10kg i ne mi doide 7 meseca.otidoh na ginekolog i lekarkata mi izpisa hap4eta,koito mi pomognaha.o,zabravih da spomena ,4e mi biha i ingekcii.otivai vednaga na lekar.
Това изобщо не е решение! И не излизай с номера, че като пиеш хапчета имаш редовна менструация! Това изобщо не е истинска менструация, а кървене предизвикано от променените нива на хормоните и реакцията на маточната лигавица към тях! За да имаш деца трябва да имаш овулация, а не просто на всеки 28 дни гащичките ти да се цапат с кръв!Първоначално написано от SheLLia
-----
Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!