- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- sled 12 kl. pls
nqkoi moje li da mi kaje dali e vazmojno da se kandidatstva sled 12 kl samo s literatura i kade, a ako ne e vazmojno dami kaje s kakvo se kombinira po princip... pls [-o<
Тъпачке, всяка година има изложение на всички университети и колежи в България. Миналата година беше зад НДК. Там можеш да питаш и да си купиш справочници. А ако ен можеш да се оправиш с един справочник, няма да влезеш висше.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 2 от правилника!
Благодаря!
ima mnogo mesta zavisi kakvo iska6 da kandidatstva6 s literatura.. moje bi jurnalistika? i su6to taka da popitam ot kude si?
ами има доста места ама тряя си видиш какво то4но искаш...аа и не си уцелила правила форума![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
С литература се кандидатства във всички икономически униоверситети в БГ, само че квотите са сравнително малки
В Софийския всички хуманитарни специалности (филологии, психологии и т.н)
В Търново също има доста голям прием с литература, пак за хуманитарни специалности.
За Журналистиката мисля(може да те излъжа) има литература, освен това писмен и устен по журналистика.
За още инфо- цък
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
За журналистика се кандидатства основно с литература. За да караш изпитите по журналистика, трябва да си изкарал поне 4.50 на литература.