.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен
    Град
    sofia

kak bihte postupili

zna4i vuprosa mi e kak bihte postupili ako va6a priqtelka na koqto ste kazali 4e haresvate dadeno mom4e i v su6toto vreme tq trugva s nego.A vie ste i kazali kolko go haresvate.Kaje te mi kakvo da pravq ne i govora ot edna sedmica no mislq 4e ne e v moq polza a znam 4e tq posle mn 6te sujalqva za tova koeto e napravila za6toto toi e golqm jenkar i 6te hodat o6te nqkolko meseca i toi 6te q zareje.Pomognete mi plsss

Супер фен Аватара на sometimes_
    Не обръщай внимание и на двамата. Нека са си заедно. Нали знаеш - Като губиш незнаеш какво печелиш! Не мисли за това, че ти е "откраднала" момчето, то ще и се върне. Не и го връщай, въобще не прави нищо - стой си отстрани и гледай живота си, ще си харесаш друг. Да не ти пука.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не се занимавай повече с нея. Това, което е направила, само по себе си показва каква ''приятелка'' е!

Повече от фен
    E tq ne pravi li nqkakvi opiti da se sdobrite? Ako pravi,za6to da ne i prosti6,vse pak na 4uvstvata nemoje da se zapovqdva,vupreki,4e tova ne q opradva,4e e trugnala s nego.No,ako i tq ne ti govori,nqma smisul da i ti4a6 sled guza,za6toto vse pak tq e vinovnata v slu4aq!

Голям фен
    Град
    София
    събираш една мазна зелена синузитка и се храчиш селската в лицето на "приятелката" си

за ония щеш, не щеш до няколко месеца ще забравиш...

но това, което "тя" е "направила за теб" - едва ли ще забравиш...
    сори
    случвало ми се е

просто... се прекъсват контактите в живота с подобни хора
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Ot ,,dobri'' priqteli vseki e patil !Ne vijdam kakvo tolkova mu mislish prosto zabravi za vaprosnoto momiche ,ne im obrashtai vnimanie ,gledai na teb da ti e nared si4ko,apak tq shte kacne kato q zareje picha
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Ami vremenata sa takiva, 4e po4ti vsi4ki sa ozlobeni i mislqt samo i edinstveno za sebe si...Prosto nedei pove4e da i spodelq6 takiva li4ni ne6ta...Ima nqkolko pri4ini, poradi koito e vuzmojno tq da e trugnala s onzi pi4...
    1) mnogo go haresva i e luda po nego...i suvsem naglo e zagurbila tfoite 4uvstva kum nego
    2) mrazi te (ot skarvaniq, zavist...) i trugva s nego, za da ti e gadno...
    3) mom4eto q haresva i i e predlojilo i tq e nqmala kakvo drugo da pravi, osven da trugne s nego (tuk ve4e ne moje6 da q vini6)...

Pomisli si dobre i re6i kude e problema. Li4i si, 4e e izkliu4itelno egocentri4na i edinstvenoto, koeto moje6 da napravi6, e da ne i vqrva6 i da ne i spodelq6
    Uspeh i dano si vurne6 pi4a

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ami vremenata sa takiva, 4e po4ti vsi4ki sa ozlobeni i mislqt samo i edinstveno za sebe si...Prosto nedei pove4e da i spodelq6 takiva li4ni ne6ta...Ima nqkolko pri4ini, poradi koito e vuzmojno tq da e trugnala s onzi pi4...
    1) mnogo go haresva i e luda po nego...i suvsem naglo e zagurbila tfoite 4uvstva kum nego
    3) mom4eto q haresva i i e predlojilo i tq e nqmala kakvo drugo da pravi, osven da trugne s nego (tuk ve4e ne moje6 da q vini6)...

Pomisli si dobre i re6i kude e problema. Li4i si, 4e e izkliu4itelno egocentri4na i edinstvenoto, koeto moje6 da napravi6, e da ne i vqrva6 i da ne i spodelq6
    a moje i da e tragnala s nego 4e iska da se prai na gazarka pred druga neina priqtelka i da ti napravi gadno spx 6te si nameri6 drug

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    На тая приятелка ще й тегля едни.... и няма да й обръщам никакво внимание.Тва ще ми е само поука че трябва да си избирам по-д-0бре приятелите.Пък ако момчето изпитваше нещо към мен никога нямаше да тръгне с нея. Явно са си лика-прилика

Голям фен
    Град
    S o F i A
    emi zamisli se.. ti kato si i kazala 4e go haresva6 moje i tq da go e haresvala oba4e da ne e iskala da ti kaje , posle sa trugnali i trqbva li da se otkaje6 ot mom4eto, koeto haresva6 zaradi tova 4e priqtelkata ti su6to go haresva? ti bi li go napravila ako tq ti be6e spodelila 4e go haresva po-rano, bi li trugnala s nego? ne i se surdi-vurni si i go , e poslednoto ne e zaduljitelno)))
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    na taq priqtelka li i kazva6?
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Не мога да разбера защо всички тръгвате да нападате приятелката...сякаш тя е нямала право да чувства нещо към въпросното момче и ако и то е имало същото към нея, тогава защо да не са заедно? Може пък да са щастливи?
    Сякаш че едно момиче като си хареса едно момче никоя друга няма право да изпитва подобни чувства?
    И това далеч не означава, че въпросното момиче не е било приятелка! Но и тя е в правото си да си гледа щастието. Може примерно и на нея да и е не по-малко гадно от ситуацията и да се разкъсва между кого да избира - влюбената си приятелка или гаджето.
    А дали авторката ако беше на мястото на 'другата' нямаше да постъпи по същия начин?
    Иначе си е кофти случка, но не гледайте толкова едностранчиво...
    Най-добрата защита - усмивката!

Град
    Na LuNaTa
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla

Съгласна съм!

Супер фен
    Абе честно ти казвам тая бих я "понатупала"!Мрази лицемерки и съм голяма ревнивка!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Не обръщай внимание и на двамата. Нека са си заедно. Нали знаеш - Като губиш незнаеш какво печелиш! Не мисли за това, че ти е "откраднала" момчето, то ще и се върне. Не и го връщай, въобще не прави нищо - стой си отстрани и гледай живота си, ще си харесаш друг. Да не ти пука.
    абсолютно съм съгласна )))))))

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    "още няколко месец" УУуааауууууууу....не може ли и аз да ходя с някоя цели няколко комесе, а за "още някллко" после да видим.

Ае к'во искаш ти? Значи ти е "ебаси приятелката"...да го духа е./...да си взема мъжкото и да се омита....бахти и путката заспала е щом прави такива глупости. Тегли й шута

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от frozen
    Не мога да разбера защо всички тръгвате да нападате приятелката...сякаш тя е нямала право да чувства нещо към въпросното момче и ако и то е имало същото към нея, тогава защо да не са заедно? Може пък да са щастливи?
    Сякаш че едно момиче като си хареса едно момче никоя друга няма право да изпитва подобни чувства?
    И това далеч не означава, че въпросното момиче не е било приятелка! Но и тя е в правото си да си гледа щастието. Може примерно и на нея да и е не по-малко гадно от ситуацията и да се разкъсва между кого да избира - влюбената си приятелка или гаджето.
    А дали авторката ако беше на мястото на 'другата' нямаше да постъпи по същия начин?
    Иначе си е кофти случка, но не гледайте толкова едностранчиво...
    prav si do nqkude.oba4e iskam da kaja 4e az kato sum i go kazvala tva za mom4eto 4e go haresvam tq mi e kazvala 4e haresva negoviq priqtel a trugva s moq .no mislq 4e az nikoga ne bih postupila taka.daje v drug slu4ai sum mogla no ne sum go napravila i ne sujalqvam za6toto ne bih riskuvala priqtelstvoto si za edno mom4e!!
    A i mislq 4e nqma smisul az da si i go vru6tam,to samo 6te i se vurne i to dvoino v koeto sum 100% sigurna.
    Blagodarq na vsi4ki mn mi pomognahte i naistina 6te se zamislq da si podbiram priqtelite mn vnimatelno.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си