- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как мирише?
бърках на гаджето с пръст и не миришеше много приятно
при всички ли е така?
тя е в цикъл и може ли да е от това?
Естествено, че когато е в цикъл, мирише зле.
e 6tom e v cikul mnogo qsno 4e e ot tova,razbiram da zadade6 vuprosa kato i brukne6 i ne e v cikul.Togava 6tqx da ti kaja,4e tvoita priatelka e nujno malko pove4e vnimanie da oburne na svoqta xigiena.
на хигиената си обръща достатъчно внимание...
мерси за отговоритече до сега не бях бъркал и не знаех как мирише :P
ами понамирисва си и когато не е в цикъл така че спох.. е миризмата не е няква непоносима ама се пак е малко трудно да се мие чак там..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Всъщност вагината се самопочиства и вътре не мирише зле, освен ако не е болна. А естествената миризма се харесва на някои мъже.Първоначално написано от [CSKA
ako meri6e kogato ne e v cikul,zna4i ima nqkakva infekciq.to po tova se poznava kogato nqma nikakvi simptomi i zapo4va da ima te4enie.
е ти на кво искаш да мирише на босилек ли?
хубаво, че не си близнал, че...
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първоначално написано от penywise
![]()
![]()
![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
хахах мн ясно 4е ша мирише бещом е в цикъл ...
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
а хуя как треа мирише а на мента ли![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Първоначално написано от ggggggggggggg
Ти си гнусен бе човек!Да и беше направил шпакла!Бляк!На кво искаш да мирише ?На нарциси ли?А и нали не си мислиш ,че твойта пишка ухае на рози
![]()
![]()
mi she merishe kato e v cikall ... 1000% a ina4e ako merishe pak nepriqtno smisal da e silna mirizmata ... neponosima moje da nqma higina ... dobra
Виждам, че получи нужните отговори, дори се посмяхме на някои от тях, заключвам темата![]()
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·