- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде да заведа момиче на "първа" среща?
Здравейте!
Историята е следната : Преди две години харесвах(и още е така) едно момиче ,а съдейки по държанието и ,смея да твърдя ,че и тя ме харесваше ,но поради странични фактори нещата се провалиха и не се срещнахме и чухме,до преди 2 дена ,когато тя ми се обади.Та сега мисля да и се обадя и да я поканя на среща ,но не съм сигурен ,че мога сам да избера мястото.Затова се обръщам към вас за помощ!
п.п. Сложил съм "първа" в кавички ,защото и преди това излизахме ,но не стана както го мислех.Затова искам този път да няма грешки!
![]()
Благодаря за вниманието!
Да живее България!
pa na kafe q zavedi... otde da znampitai q neq..
Можеш да я заведеш къде ли не: на кино, на кафе, просто да се разходите в парка (ако е хубаво времето) и на много други места.
Важното е къде тя обича да ходи. Разбери това и давай!![]()
Успех.![]()
а така!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Ami primerno purvo moje da q zavede6 na kafe ili kino i sled tova ako vremeto e hubavo da se razhodite v nqkoi park!![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Няма значение къде!Важното е да си прекарате незабравимо!Използвай фантазията си!
УСПЕХ!
Ами излезте някъде, но не на кино! Може на кафе или на някое приятно място за разходка. Трябва да е някъде където ще можете да си говорите и да се опознаете по-добре. Недей да я водиш на кино - ти филм ли искаш да гледаш или да стане нещо между вас ?! Идете на разходка, говорете си, опознайте се по-добре и нещата сами ще тръгнат. Успех!![]()
Без да знам подробностите мога да предположа, че щом момичето те е потърсило след толкова много време, през което не сте поддържали връзка, значи най-малкото не си й безразличен. Местата, където бихте могли да прекарате времето си заедно са едва ли не повече от звездите на небето. Тук практически няма начин да сбъркаш, важно е да има за какво да си говорите. От психологическа гледна точка човек се чувства по-отпуснат на места, където има други хора. В този смисъл добра идея би било да отидете на кафе, кино или да се разходите из центъра на града, в който живеете. Разбира се, можете да отидете първо на кафе, после да се разходите, след което да отидете на кино. Редът не е от значение, важното е да прекарате добре и да останете с приятни спомени за времето, през което сте били заедно. Ако пък толкова не можеш да измислиш някакво място, питай нея къде би желала да отидете. Най-важното е във всеки един момент да си в състояние да импровизираш, защото рано или късно ще ти се наложи. Успех!
Kafe, kino...kafe, kino...kafe, kino...UJAS!!!!!!! Stiga veche stezi klisheta! Tolkova e dosadno veche...Vqrno e, che e vajno da ste zaedno, no....tova ednoobrazie na nishto ne go prilicha.
Zavedi q na bowling naprimer. Ako ne moje da igrae, kaji i che i ti ne mojesh, che vsqko neshto si ima pyrvi pyt i ezperimentiraite vzaimno. Tq shte go zapomni, garantiram.Mnogo e zabavno. Razgovoryt syshto dobre vyrvi. Chovek se otpuska taka...
Bydi po-interesen....Posle otidete i hapnete pizza a prysti....![]()
Бих я завел на Кулата горе след 11-12 вечерта... София е красива...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Кафе в центъра или разходка в парка,а защо не и двете Това са най-добрите варианти.
Препоръчвам ти всички заведения около попа.Ресторанти кръчми пицарии всичко е на ниво и е подходящо като за първа среща и преобладава интимна обстановка точно за твоя случай.
Ako ti e "hwurlila oko" zna4i nqma po4ti nikakwo zna4enie, ne zabrawqi 4e tq idwa zaradi TEB, a NE zaradi mqstoto !!!!
Попитай я преди това къде И се ходи. Тя да не е бебе, че да я водиш?
Най-големата простотия. За кво ше я водиш някъде,където и е супер позната обстановката и ходи всеки ден (или през ден)? Нито ще и е интересно,нито нищо. Много по-добре е да я заведеш на някое непознато или сравнително непознато място,където ще е интересно/любопитно. И разбира се трябва да е поне малко романтично,не някоя селска баничарница или закусвалня,щото познавам и такива къде си водят момичетата на такива местаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
moje bi na kino
Vuob6te ne si pravi nqkvi planove... po-dobre idi q vzemi ot tqh, porazhodete se... popitai q kude iska da ide i s usmivka q zavedi tam ili prosto q zavedi nqkude kudeto da ste si samo dvamata ...
UspeH \/
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Хм,много интересни мнения!
Помогнахте ми доста!Ще видя как ще се развият нещата като се видим и тогава на момента ще преценим къде да отидем.
Благодаря!![]()
Да живее България!
Какво стана , къде я води ? КаК прекарахте ? КаК протекоха нещата? Ходите ли ? Айде пусни някоя клюка де![]()
![]()
![]()
![]()
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
Утре е срещата защото се оказа ,че и двамата сме заети тия дни.Първоначално написано от Da_Bitch
Така ,че утре(тогава е срещата) най-вероятно ще се знае.
![]()
Да живее България!
ami popitai q tq kade iska....kadeto i e po priqtno,nqkade kadeto se 4uvstva dobre... ako si ima liubomo kafe tam
btw dori i da ne ti haresa,ne se protivi,vse pak vajnoto e na neq da i e dobre na izbranoto ot neq mqsto za da prote4edobre "parvata" sre6ta
Първоначално написано от ram
Не мина ли вече срещата?как беше??
Можеш да я заведеш къде ли не: на кино, на кафе, просто да се разходите в парка (ако е хубаво времето ) и на много други места.
Важното е къде тя обича да ходи. Разбери това и давай!
Успех.
napalno sam saglasna:PpP
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
zavedi q nek1de deto ne i e mnoo poznata opstanvkata i taka 6e se spi4a i nema ti prai v1rteli i moje da se gu6ne v teb ako e na nepozato mqsto