Момиче което и преобладават несериозните връзки реши да опитаме сериозно и вложи доста надежди в мен.Не си обяснявам защо ме заряза след 2 седмици с думите,че иска да е сама не иска момчета иска свобода...И ми обясни че съм бил идеалния за нея и на характер и на външен вид,обясни ми че сме били идеалната двойка и че съм най-печеното и гадже,че е имало тръпка че съм давал всичко от себе си и че не е видяла лош ден от мен.Да речем е искрена защото и вярвам,хубаво иска да в свободна,според думите и не иска да и тежи и да е задължена към някой...Каза че може би един ще ме потърси но не ми обещава нищо.Каза че съм по-различен и че ако бях един от поредните олигофрени дето е ходила е щяла сигурно още да ходи с мен но да ме лъже и да ме прай на луд а мене не е искала да лъже и не иска да ме губи!Аз достигам до извода че май и липсват чувства но не знам ... Питах я докато е в тоя период на свобода ако си хареса някой няма ли да тръгне с него и тя каза че дори да си хареса няма да тръгне щото ако става въпрос тя и мене ще ме харесва...
Кво мислите по този въпрос какво мислите и за самата ситуация и за бъдещето?

Аз не съм впрегнат че ми е гадно-гадно ми е ама просто се чудя дали на други се е случвало такова нещо щото аз не вярвах че ще ми се случи такава обърквация ))