Цитирай Първоначално написано от liolioo
Много коментари и искам да дадете малко по-нови сега ще ви кажа защо.
Опознах я твърде добре знам и всичките неща които е правила с момчета и с тях се е държала грубо и ги е режела яко,тя не скри да ми каже че можеше да ме обвини в нещо или да ме излъже или да ми драсне само 1 смс ако е искала само да ме отбегне.Каза ми че съм единственото и гадже с което къса и я интересуват взаимоотношенията ни занапред.
Има два варианта : да ме лъже-хубаво отбягнала е номера ако разбера че съвсем скоро си хване гадже (говоря за бая скоро) ще ми падне в очите малко или много.
Но ако не ме лъже(аз я познавам и ви казвам че ако беше друго момиче нямаше да и повярвам щях да кажа че са само фафлички но на нея и вярвам) : какво мислите ?
аз за кво искам мнение като съм си направил изводите вече и знам кво да правя за в бъдеще,знам че на нея и пука за мене и че един ден може да ми се обади но не ми е обещала нищо и остава и голям варианта че може и всичко да е приключило за в бъдеще.И все пак ще попитам какво ви е мнението за въпроса,дано съм ви светнал малко.
Някои мнения ме подразниха на някои отвореняци дето се правят на големите ебачи.
Отхвърля се факта че е почнала да се влюбва и това е причината както каза някой.
Аре надявам се на още някое отговорче дано съм ви светнал малко.
Вземете под внимание че и вярвам че е истина това което ми е казвала,и причината не е в мене давах и всичко включително свобода,но тя си ми призна че и тежи като ходи с някой(мисля че не говори конкретно за мене а въобще с някой не знам нямам си и на идея) и че иска свобода ( вече почвам да се повтарям )

Знаеш ли?Момичето е много объркано,но аз мисля,че тя тъкмо е почнала да се влюбва и за да предотврати това ти е казала,че иска малко време!Може след известно време да те потърси,но може и да не те потърси...Така,че недей се надява!Ако стане,стане , ако не-не!Но все пак ще стискам палци да стане! УСПЕХ!