- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За какво мислите по време на секс?
За какво мислите когато правите секс,шпакли/чекии?А когато на вас ви правят?
За момента!
Какви са тези щуротии - не ми казвай, че ти мислиш за домашното си по математика по време на секс?!?![]()
Нерядко се разсейвам, защото от време на време отварям очи...или пък ми е неудобно...или ме болят ръцете...
за съседа от горния етаж...![]()
ми представи си за секс
ni6to ne mislq,prosto se naslajdavam na momenta![]()
mi na men mi e tolkova hubavo 4e ne si misla za ni6to drugo osven za udovolstvieto![]()
И все пак никой не каза,като прави свирки или шпакли за кво си мисли (ако мисли въобще)
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
първо темата за говоренето по време на секс, сега за каквоси мислим
аз лично разсъждавам по много интересни въпроси![]()
"Целувка за лека нощ"
Ми... мъжката психика е устроена така:
Цял ден мисля за секс
Като се стигне до него - мисля за всичко останало...
Ти ми кажи що![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ти какво сабираш информация за да знаеш някои ден ако ти се наложи да правиш секс или свирки да знаеш за какво да си милиш ли?
Решавам задачи Тригонометрични функции на удвоени ъгли.За това мисля по време на секс.
E кво възможно е да си мислиш за нещо др на мен ми се е случвало..![]()
Понякой път кат прайм нещо по-нестандартно например се сещам за реакциите на приятелките ми когато им разкажа това..
![]()
ami to az senaslajdavam na momemta i na udovolstvieto![]()
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
"Hlqb... ne...... ne ne... hlqb.. da trqbva6e da vzema edin hlqb.... i voda........ uff mamka mu zabraih da zema domati........ novata kola na suseda ma4ka........... Jesica Alba e sexy...................... oh........ cici.......CICKIIIIIIII WAAAAAA"Първоначално написано от Зелена
I am in your fridge stealing your foodz!!
mi poprincip ne mislq... ili pak kogato mislq si mislq za gotinoto tqlo na gadjeto i se vazbujdam o6te pove4e... ina4e ne mislq i se naslajdavam na momenta![]()
![]()
Love you Kris !!!
xaxaxaxax mi posledniq put 4esno kazano vijdah karti i se s4upih da se smeq i toi spe4e dosta 6oto az vuob6te ne bqh sapri4asna s negovite "muki":P
Да бе,затова питам."Направо ме затапи".Бахти тъпакаПървоначално написано от Cha0
![]()
![]()
![]()
Зависи![]()
Много ясно, че не мисля за домашните или за училище.
Случвало ми се е да мисля за друго момиче..
Случвало ми се е нарочно да мисля за НЕвъзбуждащи неща, за да не свърша тогава, а когато искам почвам да мисля за него МНОГО възбуждащо и почвам малко по грубо и бързо да 'люба' приятелкта си и така свършвам и то удоволствието е голямо![]()
аз си мисля.. за гръцка музика
В живота най-големият хазарт е да рискуваш нищото!
сиРтакИ уЗо и СаГаПО :РПървоначално написано от EveLina
otnositelno...moje bi za momenta,moje bi kak shte me pregarne i celune sled tova, no ne otgovori ti za kakvo mislish
Hoy volv