.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    zlata
    Guest

Moderated by W.I.M.: Защо момчетата сте такива.. :(

Ne moga da razbera za6to mom4etata ste takiva t1paci! Zaribqvate ni tragvate s nas i posle mi sorry mila oba4e ne te haresvam pove4e..za6to go praite>>>>

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7,13 ! §§

в природата ни е

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    в природата ни е
    не е

мен лично ме боли най-много след край на връзка...

жените ги приемат по-леко нещата

истината... ами ние, като мъже - сме по-емоционални и приемаме тези неща доста по-тежко
    жените са по-рационални и практични

айде оспорете го де?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен
    Az mislq,4e i momi4etata go pravim,taka,4e ne trqbva samo mom4etata da sudim.Do 4oveka si e

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    в природата ни е
    не е

истината... ами ние, като мъже - сме по-емоционални и приемаме тези неща доста по-тежко

айде оспорете го де?

Изобщо не съм съгласна
    Ние момичетата сме по-рационални и практични,да, но също така сме и по-емоционални, леснонараними, чувствителни...
    Естествено, че има изключения (както навсякъде) и страшно много зависи от човека, НО генетично си е заложено всичко това в жената!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен
    в природата ни е

айде оспорете го де?
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    в природата ни е
    ...

айде оспорете го де?
    Mi shte go osporq shtoto pri vseki e razlichno ..Nemoje vsi4ki da se slagat pod edin znamenatel...TI moje da si po emocionalen ,no ima momcheta koito ne sa ,daje naprotiv hi4 ne im puka kakvo prichinqvat...Sashtoto se otnasq i za momichetata
    Zlata ti prosto si popadnala na nepodhodqshto momche ne vsi4ki sa takiva,prosto sledvashtiq pyt shte znaesh da ne se doverqvash tolkova lesno
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Тва че си попаднала на 1-2-ма или3-ма съвсем не значи че всички са такива.Недей да слагаш всички под общ знаменател и да съдиш по единични случаи за толкова много момчета по свете.Наистина има си някои"издънки" и от двата пола,ама от единични случаи не бива да се изгражда мнеие за всички.Когато откриеш истинската любов,набързо
    ще се отречеш от тезата си че всички са еднакви

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Тва че си попаднала на 1-2-ма или3-ма съвсем не значи че всички са такива.Недей да слагаш всички под общ знаменател и да съдиш по единични случаи за толкова много момчета по свете.Наистина има си някои"издънки" и от двата пола,ама от единични случаи не бива да се изгражда мнеие за всички.Когато откриеш истинската любов,набързо
    ще се отречеш от тезата си че всички са еднакви
    тъй тъй..

въобще, избягвайте да правите генерални заключения за подобни въпроси. Колкото хора по тоя свят ходят, толкова различни характера има.

Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    в природата ни е
    не е

айде оспорете го де?

Изобщо не съм съгласна
    Ние момичетата сме по-рационални и практични,да, но също така сме и по-емоционални, леснонараними, чувствителни...
    Естествено, че има изключения (както навсякъде) и страшно много зависи от човека, НО генетично си е заложено всичко това в жената!
    momi4e mom4e nqma razlika razlikata e samo v polovata sistema

tova sa palni gluposti. kak da nqma razlika mejdu momche i momiche?obosnovi se zashto mislish che samo polovata sistema e razlikata?

Повече от фен
    Явно не си попаднала на свестни момчета ....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    в природата ни е

айде оспорете го де?
    Zavisi ot tova kolko e hlutnalo mom4eto,az poznavam mom4eta koito mnogo trudno sa go prejiviavali,no po princir jenata si e po-vlub4iva i po lesno ranima.Vseki put e razli4no ne moje6 da govori6 na 100%

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Изобщо не съм съгласна
    Ехе... и по, и по, и по... нежни, красиви, умни, сдържани, онеправдани, ощетени, наранени, влюбчиви, всеодайни, исрени, чисти, верни... колко листа изпуснах още?

Не бъди толкова повърхностна... Това, че момче, момчета не показват, или прикриват чувствата си не значи, че им е безразлично...

Пробвала ли си да те боли след един такъв "край", да те разкъсва от вътре, да искаш да плачеш, да удряш, да забравиш всичко...
    И въпреки това да седиш спокойна и... дори да се усмихваш...

Не... като момиче ти просто би дала воля и свобода на чувствата си в дадения момент...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Hmm ne mislq 4e si4ki mom4eta sa takiva!A tezi koito go praqqt tyi da tragvat s tebe i da te zarqzvat na 2rata sedmica se praqt prosto na ''garazi'',koet e super typo!

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Супер фен
    в природата ни е
    не е

айде оспорете го де?
    Ми нз ама и аз много тежко преживявам една раздяла...Може би просто зависи от човека!

защо говорите под общ знаменател?във вссеки случаи колкото момчета има такива толкова и момичетано.винаги има иззклучения във всички случаи!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае ти наред ли си бе момиче? Т'ва че теб не те харесват и те отрязват така..не означава че имаш право да говориш за това какво аз правя, особено ако е както в момента - да грешиш

значи не всички добре де почти всички момчета постъпват
    по този начин има малка част която наистина
    мислят не за външнатати красота а вътрешната
    такъв човек трябва да откриеш можеби е някаде около теб
    които успява да скрие чувствата си така че да сте само приятели
    и никога няма да ти каже какво изпитва към теб
    само заради приятелството така че хубаво се огледаи ю
    и ще го откриеш и забрви за този боклук и какво ти е причинил
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина