- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEXA v kola
Kakvo 6te kajete za SEXA v kola?Za6toto na men stra6no mnogo mi haresva da go pravq v kola...Ni6to,4e pozite sa po-ograni4eni i nqma dostata4no mqsto....,no kato 4eli 4uvstva6 partniora si mnogo po-blizo do sebe si,vsika6 ste edno cqlo.A i vazduha stava po-topal...A sa6to i golqmata trapka ot tova,4e nqkoi moje da vi hvane ''na mestoprestaplenieto''...Kakvo 6te kajete?![]()
nz,kat go napravq v kola,6te ti kaja,predpolagam 4e e gotino![]()
ami... gotino e i na men mnogo mi haresva pak i sled tova vsi4ki stakla sa zapoteni... abe trapka si e
![]()
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
ем сигурно ще е готиноама да ви кажа зависи от колата
аз предпочитам нещо по тясно
аз като съм на тясно се чуствам по уютно
за вас нзн
ама 1 голф 3ка е идеален според мене
да му пуснеш парното 2 часа преди това
и да смъкнеш предните седалки
![]()
хихи... ще пробвам на БМВ-то, тъкмо и без това ще му сменям тапицерията![]()
![]()
![]()
Тъй наречения "Car Sex" наистина ме вълнува,защото отскоро съм шофьор и мисля да го пробвам в най-скоро време![]()
Нямам намерение да правя подобни неща.
stava no e malko neudobno,ne misli6 li ?!
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
То BMW-то е широко, не бой се. А и досега все елегантни си ги избирам![]()
![]()
![]()
Не мисля, че ще ми е удобно...
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
Мн искам да пробвам в кола ама повече на капака на кола нз що така ме съблазнява пустия и капак![]()
![]()
Abe spored men tvA e super neudobno nai dobre v spalnqta tq za kvo e napravena ?!?![]()
mislq 4e e mn ne udobno,4uvstvam partniora si ednakvo blizo nezavismo dali sme v kola ili na leglo![]()
perfektno e!![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
скоро ще го пробвам и ще кажа как енямам търпение
![]()
невероятно е...само дано колата е по голяма,в смисъл по широка :P
Мисля, че има и други неща в живота освен пари, бира и секс. Само, че не знам кои са.
hehe tva e super gotino da go pravi6 v kola az sam go pravila i vutre v kolata i na kapaka na kolata i na dvte mesta e mn qko.Ne 4e na spalnq ne e po udobno ama malko raznoobrazie ne e zle a i ne e 4ak tolkova neudobno kolkoto si go predstavqt nqkoi hora.
sexa v kola e mnogo gotin kato ideq pravila sum go mnogo puti i e acki qko! osobenno kogato ima veroqtnost nqkoi da vi vidi!!! vqrno 4e e malko tqsno i neudobno no e qko!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
Страхът да не ви хванат възбужда![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
кой ше ме хване бе? аз ше си я закарам там дето...Първоначално написано от PleasureSeeker
ае няма да си избивам козовете
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life