- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za penisa
Имам един въпрос
Можеш ли да си уголемиш пенисът без никакви лекарства ?
И какви перзарвативи препоръчвате ?
404
Може - ако е по-малък от 25см, трябва да лъскаш повече от 6 пъти на ден и нещата се нормализират.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Честно, вземи и учи; жените кълват повече на пари, отколкото на големи пишки![]()
Xa
Za parite trqbva da 4akam pone dokato stana na 18
i ako trqbva da si ostana devstven do 18 6te se samoubiq)
Е, едва ли точно в момента, в който си тръгнал да губиш девствеността си ще ти откажат заради размера на пенисаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Нема да се пуашиш. С главата напред и това е \/
BTW: две корекции.
1. Пари се печелят и преди 18.
2. Девственост се губи и след 18. Денис Родман е правил секс за първи път на 20, но след това компенсира достатъчно добре, вкл. с Мадона![]()
404
Уголеми го в акъла си... това е най-важно! \/
На колко години си и колко ти е голям ? Ако си на 15 и ти е напр. 15 е добре и на мен ми беше толкова тогава. Също така е важна дебелината, не толкова дължината.
2т. забрана за ползване на профил
ami ako sam na 16 i mi e pod 10)
Е какъв ти е проблема. На жените и 10 CM ще им стигнат, нали нормалното за правене на акта е 7 сантиметра. Даже имаш 3 отгоре. А и ако гаджето ти наистина те обича, ще се примири с малката ти пишка.
барт ми и 13-14-15-16 см трябват понеПървоначално написано от Анонимко
7 см нищо не е
а за другия гост дето е на 16 и му е 10 см аз съм на 12 и ми е 12,6см мисля че имаш дефект![]()
abre q stiga gluposti s teq pi6ki....kvo tolkova?!penisut raste do !25! godi6na vuzrast.penis s duljina nad 14 sm ostava izvun vlagali6teto(nai-4esto e taka,no razbira se ima i izklu4eniq)a, i naistina vajna e debelinata.No ne zabravqi 4e ima i mnogo tehniki i pozi,koito pomagat da se "kompensira" tesniq penis.a puk i ne sum 4uval momi4etata da haresvat i da se radvat osobeno na palamarki nad 20 santa...to ve4e stava naebeloaide spoks,vsi4ko s vremeto si,ne se pritesnqvai
абе някой жени са ненаситниПървоначално написано от Carlos
![]()
Не, просто някои жени имат дълго влагалище.
тоест... по голяма дупка.. :PПървоначално написано от `Death`Whore`
Имаш още мнооого хляб да изядеш...
вярно е ама се образовам![]()
preporu4vam Durex...a za penisa nz..prosto pri seki si e razli4no![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
na4i ima i dr ne6o ot kade si go meri 6ot se okaza 4e ima fr koito si go meri i vlu4va i topkite toest ot edva li ne korema do kraq aa to mai ne tree taka nali
kajete az pone ne praa taka i drugo az ne sum nekav 4ikio maniak prosto kato vsqko mom4e ot vreme na vreme 3-4 puti na sed se oblek4avam 6ot ne sum prool su6tinskata 4ast s momi4e i za tui v sexa sum soloama vie kazvate 4e na 15 tree ti 15 verno li..i nai vajnoto do kolko godini raste
бий си парафин..
tva s parafina e nai-golqmata glupost,ne zaribqvai decata da se osakatqvat!!!!
Оле боже как може такива писания не е истина.Имаш пишка 16-18 см е стига ти ако не е толкова значи си още малък а ако искаш да е над 20 см изчакай до 25 и тогава мисли по-проблема.
В много малко случай като извадиш първо оная си работа и кажеш ,че искаш да ги чукаш момичетата се съгласяват.Пишката не е първото нещо което виждат за голямо съжаление![]()
Първоначално написано от 20/M/Sf
za sugalenie ne e purvoto![]()
![]()
![]()
Надявайте се. При мен от 14 до 25 години порастна с общо 1см. Така че:Първоначално написано от 20/M/Sf
![]()