- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Spermatozoidi
Kato si 4eta uroka po biologiq i si mislq.Re6ih da vi pitam,makar4e nzam,4e vaprosa mi e malko tapi4ak:sled izprazvaneto na maja,ako ne se oplodi qicekletka,kakvo stava sas spermatozoidite i kade otivat?
Като се изпразниш (ако си достатъчно голям за това) къде отива спермата??? Остава си там....нали?!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Дори яйцеклетката да се оплоди, то става едно и също със сперматозоидите и когато не се оплоди. Умират след известно време и после ги изхвърляш...
ми умират...няма ги
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ненужното количество сперма си изтича обратно навън ...![]()
I LOVE MY SEX
спермата живее в теб 3 до 5 денонощия ,след което умира![]()
кат кажеш "живее в теб" си представям как Пришалеца се развива в тебе, както в Рипли....хахахаПървоначално написано от криминоген
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
да!Първоначално написано от SEXtreme
така е !
хахахаха да е съгласен с "криминоген"
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
Голяма част от нея изтича веднага щом вагината застане в различна от хоризонталната позиция. Даже ако си върху него, може да изтече без да се местиш.
Умират...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Загиват демек умират!и след тва организмът ги изхвърля само че незнам как точно!!![]()
I can't live without you!!
Същото което и с неоплодената яйцеклетка - разграждат се
Как може да ги изхвърли според вас? Влезли са перз вагината, няма да излязат през ануса.
много филми гледате чеда мои..Първоначално написано от SEXtreme
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !