.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: boini madami?

Guest

boini madami?

kakvo mislite za boinite madami za6to

Мега фен Аватара на machoka
    Кои са те?

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    draznqt me,karat me da se otvra6tavam ot tqh,otbllaskvat me,ne mogat da mi badat priqtelki,intrigantki sa,izbivat kompleksi,opetniavat nejnata polovinka!-moe mnenie!

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    draznqt me,karat me da se otvra6tavam ot tqh,otbllaskvat me,ne mogat da mi badat priqtelki,intrigantki sa,izbivat kompleksi,opetniavat nejnata polovinka!-moe mnenie!
    \/

Голям фен
    mislq 4e sa kompleksarki i intrigantki kojto si nqmat rabota i se mislqt za mnogo ne6to kato nabiqt nqkoj, no vsy6nost ne stavat za ni6to

ami kogato primerno nqkoi im posegne ili neshto takova ne vijdam neshto losho da se zashtitqt , no da hodqt i e taka da biqt nqkoi e typo

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    ami kogato primerno nqkoi im posegne ili neshto takova ne vijdam neshto losho da se zashtitqt , no da hodqt i e taka da biqt nqkoi e typo
    ami tiva imah predvid madami koito ne se ostavqt na nikoi da gi bie li da im posqga

Мега фен
    Жената може да е слаба физически, но такава, която дори не се опитва да се защити, е някакво подобие на човек.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    estestveno 4e ako niakoi tragne da mi prai ne6to 6te za6titavam sebe si i principte si no az govoreh za porodata "poboini4ki", koito tova im e hobi...

Голям фен
    Ох...ако говорим за тея дето са са се в некви дрипави дрехи само и само да не са "комерсиални" и дето говорат сеедно са некви строители от фен-клуба на Ариана - БЛАААХХХ! Мразя ги тея! Ноу са зле и се пънат да вършат кви ли не простотии само и само да докажат няква измислена теория..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Темата не е за тук и стига се чудихте какви тъпи теми да измисляте,за да привлечете внимание!!!

Голям фен
    Град
    София
    Бе... нещо, което е с (ае неа каам колко) кила по-малко от мен не мисля, че може да представлява особена заплаха... пък тя нека е бойна колкото си ще
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Град
    Бургас
    mislq 4e izbivat kompleksi i sa mn tapi ,ob6to vzeto az im vikam majkarani grozna istoriq mani
    Животът е това което става,докато ние кроим други планове!!!

Мега фен Аватара на machoka
    estestveno 4e ako niakoi tragne da mi prai ne6to 6te za6titavam sebe si i principte si no az govoreh za porodata "poboini4ki", koito tova im e hobi...
    Принципите не се защитават с бой..

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Az niama da se za6titavam s boi, za6toto niama da padna tolkova nisko kolkoto sa te!

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    Аве тва е много смешено някоя мадама да тръгне да се бие с някоя друга шото и е рекла курва или е обидила приятеля или се е сваляла с него макар че голям сеир пада (освен ако едната не тренира кик бокс тога ва става лошо )
    тва момичетата да се бият е смешна работа те момичетата са направени за секс не да се бият една друга не е ли така
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Guest
    Какво правят тия мадами май няма да ми харесат да ми отхапят някой атрибути.

А ако става въпрос за женски бой нямам нищо против ,но все пак мразя да ме излагат някви си курви като се бият насред улицата.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    хаха, така е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Ох...ако говорим за тея дето са са се в некви дрипави дрехи само и само да не са "комерсиални" и дето говорат сеедно са некви строители от фен-клуба на Ариана - БЛАААХХХ! Мразя ги тея! Ноу са зле и се пънат да вършат кви ли не простотии само и само да докажат няква измислена теория..
    По-добре млъкни, излагаш се.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Понякога много ме дразнят, но ппринцип не.

Хехе. Ами аз от няколко месеца тренирам бойни изкуства, доставя ми удоволствие, доста бойно момиче съм, но се бия само в залата. Дори и там не се бия много, защото все пак се учим пък и всички гледат да ме пазят и не ме удрят силно. Но иначе аз съм против боя като средство за уреждане на каквито и да е въпроси, за мен това е супер първобитно. Само някой много елементарен човек си решава проблемите по този начин. Никога не бих тръгнала да се бия с някого. Разбира се, ако става въпрос за самозащита като те нападнат на улицата, друг изход няма. Няма да се оставя на някой идиот да ме изнасили я. Или да ме ограби. Е, не винаги ще мога да се защитя, но бойните умения са полезни в такива ситуации..
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Ami izglejda hormona im e pove4e ot testosterona!!!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Цитирай Първоначално написано от GodHouse
    Ami izglejda hormona im e pove4e ot testosterona!!!!!
    Хахахахахахахахаха. Това мнение ме разби просто. Ти въобще имаш ли представа какво е тестостерон и какво е хормон? Недей да приказваш глупости, че се излагаш така.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Принципите не се защитават с бой..
    психическата атака е най-опасна
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си