- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- не понясям сестра ми !!!!!
Имам нужда да споделя с някой, затова реших тук да си излея мъката, гнева, както искате го наречете...Не мога да търпя повече сестра ми. Имаме една година разлика, което не е много, но не мога да я издържам вече.Преди 30 мин. излязох от банята бясна.Защо?Преди да вляза да се къпя помолих Славена(сестра ми) да ми пусне няколко песни да си ги слушам в банята/понеже си прекарахме тонколонка там, за да слушаме музика от компютъра/Естествено не ми пусна нищо от това, което исках.Пусна ми Arash, Jessy McCartney, но не и Evanescense или 3 doors down... И това не е нито първия, нито ще е последният път, в който това изчадие ми прави напук...Адски много ме нерви, понякога ми идва да я заколя с кухненския нож.Не стига, че нямаме отделни стаи, спим в една, ами и постоянно се заяжда с мен за какво ли не...А най-гадното е че, имам чувството, че ме използва.Когато става въпрос за писане на есета, съчинения и т.н. много ме обича, защото знае, че мога да ги напиша;когато ще има контролно по английски пак аз и помагам и защо?Да се осере, когато аз поискам нещо, толкова малко - да ми пусне 2 песни....
Съжалявам, че ви занимавам с това, но просто трябва да кажа на някой, а само във форума мога да го напиша в момента....
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.