- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- не понясям сестра ми !!!!!
Ами много е лесно да се каже...Като и кажа, че няма да и пиша домашните отива при майка ми и почва: "Мамо, Инна не иска да ми помогне, а пък аз не мога да го направя сама..." и майка ми естествено: "Инна помогни на Славена, не виждаш ли, че иска да и помогнеш..." ГрррПървоначално написано от Sabrina27
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Mi i pri men be6e taka. V takuv slu4ai kazvam na maika mi: Az su6to imam doma6ni koito trqbva da pi6a, ne moje li sega nqkoi drug da i pomogne." Posle otivam nqkude i se pravq 4e u4a (4eta si nqkoe spisanie koeto sum skrila v u4ebnika). Znam 4e malkite sestri4eta sa golemi gadnqr4eta v pove4eto slu4ai. Dori v momenta sestra mi mi durpa stola da stavam ot komputara![]()
Eee tuka ve4e ne sum mn suglasna. Az su6to imam sestra koqto e s 5 godini po-malka ot men i neprekusnato e po konkursi i nalqvo-nadqsno (razbira se vinagi pe4eli) i vupreki tova 70% ot vremeto kogato sme zaedno se karame i biem. Misulta mi e 4e go pravim ne za6toto az i zavijdam ili za6toto tq mi ima zub, a prosto za6toto taka ni xaresvaПървоначално написано от ода
![]()
ne sega seriozno - mislq 4e kolkoto i da se karat bratqta i sestrite edni s drugi to tova e za6toto mn se obi4at,no poradi fakta 4e sa neprekusnato zaedno ponqkoga go zabravqt! Vijte "Malkulm" naprimer
![]()
Първоначално написано от Edna sestra na zver4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
убихте сичко децко в мене хаха
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
Spoko macka, i pri men e taka.Tolkova mn me izkarva izvan relsi ponqkoga, 4e imam 4uvstvoto, 4e edva li ne 6te polu4a nervna kriza.Za smetka na tova ima momenti, kogato az i trqbvam za ne6to i tq zapo4va tolkova ligavo da se darji s men, zapo4va da mi se podmazva i t.n. Tai 4e mai sestrite ni sa ba6 baq interes4iiki!
Съгласна съм, и аз имам по-малка сестра, та даже две. Понякога се караме много жестоко, но като сме разделени на мен ми е мъчно за тях, а те плачат за мен...Понякога по-малката(на 6 е) ме е завивала и се отнася доста грижовно към мен. Разбира се и аз към нея(не обръщам внимание на закачките и). Средната също така, като изключим факта че не ме слуша понякога...нормално еПървоначално написано от Edna sestra na zver4e
AWE Q SPOKO
TVOQTA SESTRA E ANGEL4E PRED MOQTA MOQTA SESTRA E NA 25 I SI PROBIH PAPA BEZ DA ZNAE TQ PAK MAIMKA MI MI DAVA NO TQ NE I ZNAE6 LI TRQBVA6E DA SI MAHNA OBICATA ZA DA MI VARNE KOMPA A PO LO6OTO 4E NQMAH NET 2 SEDMICI ZA6TOTO SAM NQMALA 6 PO BIOLOGIQ NO AZ SAM INAT 4OVEK I NE SE PREDAVAM LESNO ISEGA SI SLAGAM TAINO OBICATA NA PAPA !!! NA PUK NA NEQ MNOGO ME NERVI TVA IS4ADIE TAPO!!!ISKAM DA ZAMINAVA PO SKORO ZA GARCIQ 4E DA MI SE MAHA OT GLAVATA DA MOJE DA SI POKAZVAM OBICATA NA PAPA I DA MI ZARASNE DUPKATA KAT HORATA![]()
![]()
Да но замислете се на такива като мен дето си нямат никого и дето са самички без братя и сестри колко им е скучно.. вие поне имате с кой да размените поне 2 приказки - било то под формата на караници или нещо друго.. замислете се..![]()
Вълии..тая ..ъъ..сестра ти де се казва като мен ..мрази си името нали..да...и азТъъ..ама ако само проблема ти е в песните..чак пък толкова
..Сега виждам, че не е само тва проблема, нормално е щом сте с 1 година разлика да се карате много често..намерете общи интереси, говорете и си споделяйте повече, в началото ще ти се стори, че няма разлика между отношенията ви, ама..по-късно ще се поправи..
П.С - за кво ли писах..темата е толковаааа стараСе тая, дано го прочетеш
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Радвай се , че разликата ви е малка , защото така сте на един акъл , както се казва . Според мен издребняваш за някакви си песни , поговорете и всичко ще се нареди .
така е при пчоти сички които имат братче или сестриче заедно с тяхи аз съм така спокс ама съм свикнала
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ами фани тия неща й ги кажи на нея .. обясни й 4е щом тя може да раз4ита на теб .. трябва и ти да можеш да й се доверяваш ..
дано й дойде акъла в главата :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Според мен това е съвсем нормално да се карате по тоя начин и да се опитва някой от вас да изкара другия извън контрол.Аз имам по-голям брат и преди беше нещо ужасно, но сега се пооправиха нещата.Сигурно вече са ти го казали,но си помисли какво ще е ако я нямаше изобщо и нямаше кой да те дразни. И също така когато сте по-малки нещата са така, но пораснете ли ще почнете да се сближавате и да си помагате и тогава ще разбереш, че да имаш сестра е много хубаво нещо![]()
Гледам луната - виждам теб, гледам звездите - виждам теб , гледам небето - виждам теб. АБЕ МАМА МУ СТАРА, МРЪДНИ!
Аз пък имам сестра на почти 2 годинилайно гадно..още от бебе на 2 месеца почна да ми прави въртели
скъса ми наааййййй--хубавияяяяя гердан и направо ма уби
представете си ся...бяга из къщи .. хвърля..чупи..блъска
![]()
Темата е от 2006, авторката отдавна си е решила проблема предполагам!![]()