Цитирай Първоначално написано от Edna sestra na zver4e
Цитирай Първоначално написано от ода

това е защото ти завижда! може и да не го осъзнаваш но е така! и аз имам по-голяма сестра... знам какво е... ЗАВИЖДАТ!!! тъпи крави ... още не съм намерил начин да се справям със сестрата... но поне мисълта че ми завижда ме грее... !!!

тези които не са съгласни с мен... да отговорят на въпроса: защо винаги единия дразни другия? навсякъде по света караниците започват от завистта на едното дете към другото дете!!! няма друго обяснение!!!!
Eee tuka ve4e ne sum mn suglasna. Az su6to imam sestra koqto e s 5 godini po-malka ot men i neprekusnato e po konkursi i nalqvo-nadqsno (razbira se vinagi pe4eli) i vupreki tova 70% ot vremeto kogato sme zaedno se karame i biem. Misulta mi e 4e go pravim ne za6toto az i zavijdam ili za6toto tq mi ima zub, a prosto za6toto taka ni xaresva ne sega seriozno - mislq 4e kolkoto i da se karat bratqta i sestrite edni s drugi to tova e za6toto mn se obi4at,no poradi fakta 4e sa neprekusnato zaedno ponqkoga go zabravqt! Vijte "Malkulm" naprimer
Съгласна съм, и аз имам по-малка сестра, та даже две. Понякога се караме много жестоко, но като сме разделени на мен ми е мъчно за тях, а те плачат за мен...Понякога по-малката(на 6 е) ме е завивала и се отнася доста грижовно към мен. Разбира се и аз към нея(не обръщам внимание на закачките и). Средната също така, като изключим факта че не ме слуша понякога...нормално е