- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- разпитвате ли ги?
Първоначално написано от hamilcar
Просто аз
Да! Много обичам да ги питам и да ги бъзикам. Ама и на тях не им пука много де. Абе голям съм нахалитет.![]()
![]()
Знам почти всички подробности от запознанството им, връзката им и сватбатаМного разпитвам..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
като бях малка ми беше мн интересно и ми обясняваха,
бъзиках им се постоянно![]()
mi az po princip ne gi raazpitvam mn ma te sami si kazvat![]()
О да много пъти съм ги карала да ми разказватДаже и сега по някой път като се присетят нещо и само отприщват темата и почват да си припомнят
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
същото...Първоначално написано от rosskata
на мен са ми разказвали как са ни направили с брат ми..
![]()
Не съм ги разпитвала... Не ме интересува много много, но пак знам от някъде как седят нещата![]()
Трагедията е пълна...
pitala sam gi,no ne razkazvat s podrobnosti
PS-nqmam kirilica![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не съм питала,но знам че са се запознали на една сватба![]()
Чесно казано не съм се интересувала как са се запознали и т.н.. обаче един път май дочух,че са се запознали на Дунав ;д пък не знам и не мисля да ги питам![]()
и не обичам да ги разпитвам,защото аз самата не обичам да ме разпитват .. ако решат сами ще ми кажат ;]]
Майка сама ми е казвала как са се запознали с баща ми. С течение на времето се изтърва и за някой и други подробности, но нищо повече![]()
Ми не и не искам и двамата имат по един развод , а аз съм инцидентно дете , така че ще стане малко неудобно.Но пък от друга страна баба много обича да разказва![]()
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Аз не,но баща ми ми е разказвал някои неща
Питала съм майка ми![]()
nicolepcd
Разпитвал съм ги за дните им в училище главно,големи простотий са правили ейИначе как са се запознали не,знам че са били от един клас и това е
![]()
амии да,понякога като се заговорим с майка и винаги ми разказва някаква забавна случка откакто са заедно с татко и когато са се запознали![]()
Аз пък съм ги питала![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.