- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Na priqtelkata mi i te4e
Dneska pravihme seks,i izvedn1j tq mi kaza 4e i te4e.Sled malko otide da se izmie i mi kaza 4e mn silno te4e i na k1rvavi parcal4eta.Ne moje da i e menzisa i tq samata kazva 4e ne e,6toto predi sedmica i sv1r6i.Kajete mi kakvo e tva mn se pritesnqvam,o6te i te4e(
Може да е от Постинор, ако е пила.
Колко и тече може да си я разкървавил случва се ако я е боляло вероятно се е протъркала ,но ако пак стане не е зле да се отиде да я прегледат.
Сигурно я е боляло по време на половият акт, но не ти е казала. Може от това да е, а е на парценца защото кръвта се е съсърила![]()
Ако я беше наранил по такъв начин, че да тече дълго време, тя щеше да крещи от болка. Много! И трябва да е рана.
не знам какво е![]()
но отидете на лекар за секи случай
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
не мога да разбера хора защо толкоз се притеснявате да ходите на лекарами ако е нещо сериозно? не бива да се рискува. според ме н идете на лекар,за да бъдете сигурно що е тва и да не се притеснявате. УСПЕХ!
напълно съм съгласенПървоначално написано от 20/M/Sf
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Може нещо да си я разранил ли де да зн бтв на мен ми се случи същото оня ден беше ми свършило преди седмица и правихме секс с приятеля ми и вечерта пак ми дойде,но преди да ми дойде първия път бях пила постинор и за това мисля,че е от това.Една приятелка има подобен проблем на твоята,ноо нз..по-добре идете на лекар защото може д аси докара някоя инфекция
mmm ... zna4i 4e sam i razbil sigmentite ... zdrav sex ... s 2 prasta mnogo barzo ... jik , tak ...![]()
![]()
![]()
ami vij ako vi e za 1 put e normalno da te4e kruv za6toto se kusa cipata,no ako ne e prosto moje da si i napravil nqkakva rani4ka kato ohluzeno pri pronikvaneto.az imah takava rana i 3 dena sled sexa imah susirena kruv i rani4ka no mi mina...nzz no pls pi6i mi dali i e za 1 pat
awe i spored men tr da ide na lekar,ama nali osyznavate vsichki,che edno 15 16 godishno momiche(nz na kolko e momicheto v sluchaq)trudno bi se sklonilo da ide na ginekolog i da i byrka taam,che da vidi kakvo i e...az sam hodila samo vednaj,pri tva da me vidi samo s videozon,a i ginekolojkata ni e rodnina i sme mn blizki....taka che kolkoto i da i kazvame "idi na lekar.idi na lekar"...ne vqrvam da ni poslusha...![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
е защо да не отиде,няма да я изяде гинекологът! " и да и бърка там"? и какво като й бръкне,все едно приятелят й не й е бъркал с пръст,даже с 2,пък и те за момичетата на нашата възраст избират и от най-тънките инструменти...Първоначално написано от ^KaSiDi^
awe az ne mislq,che bih otishla i tva e![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Нека момичето да отиде на гениколог!
Аз пък не съвсем. Не може от това, че се е протъркала да и тече на "парцали" (съсиреци) ...Първоначално написано от PleasureSeeker
Е в крайна сметка няма какво да гадаем. Да вземе да отиде на лекар.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Вътрешно нараняване... до колкото съм запознат...