- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Avenged Sevenfold
Какво е мнението ви за групата? Аз лично от скоро много се запалих по тях и не мога да спра да ги слушам. \/ Ако знаете нещо за нова песен, албум и т.н. може да напишете някой ред. Също ще се радвам ако някой има някви техни картини, wallpers и други.
![]()
Мога да кажа, че тия копелдаци са се правили нещо на отворени пред Converge и лично се надявам Джейк и компания да сритат лигавите задници на жалките педалчета от AX7.
CONVERGE RULES!
Е тва си е твое мнение. Не бих казала, че са "жалки педалчета". Като започнеш да пееш като тях ми се обади.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Има групи, които пеят много по-добре от тях. Музиката им не струва. Довчера бяха посредствена метълкор група, сега са в големите компании, пускат ги по МТВ и разправят как свирят рок'н'рол. ЧУРКИ ЗА ТЯХ!Първоначално написано от DeSsY`
Ми аз съм слушала само една песен - Bat Country и адски много ме кефи![]()
и аз тва съм слушала!лошото е че не мога да ги намеря в нета.Ако някой има линк към песента да прати моля!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
хахаха тфа е най-тъпото мнение което съм чел ...Първоначално написано от Анонимко
А иначе бандата е много добра![]()
Тази група я открих скоро но след като изслушах City of Evil албума, мога да твърдя че в тея момчета има нещо ... Добри са и песните им са хубави \/
влез в www.torrentz.com и напиши Avenged Sevenfold ...Първоначално написано от brain_stew
има цялата дискография ... аз тъкмо си я свалих![]()
И от ТУК можеш да се изтеглиш дискографията им, даже клипове и разни други неща, а и те уверявам, че линковете работят![]()
Смотана група са...
Saatana vittu perkele hate crew!
Boot - твое мнение, няма да споря. Synyster ти какво ще кажеш за тях лед като им изтегли дискографията?Като ти гледам ника и аватара явно ги харесваш. :P
П.С. Avenged Sevenfold не са много популярна група в България, но не можете да казвате, че музиката им не струвала, при положение, че не сте чували и една тяхна песен (в което съм сигурна)!Радвам се, че има хора, които ги слушат и дано занапред да станат популярни в страната ни..
![]()
Ми това са мойте наблюдения.. може и да греша. Ако има такива, които ги харесват в този форум да драснат някой пост тук, а ако не ги харесвате няма нужда да пишете, не ми трябва да гледам 3-4-5-6.. страници как ги плюете!Първоначално написано от exploitedteen
Популярни са си в бг... не се правете на ъндърграунд..
Saatana vittu perkele hate crew!
Щом казваш.. хаха не се правя на ъндърграунд.