.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Avenged Sevenfold

Повече от фен

Avenged Sevenfold

Какво е мнението ви за групата? Аз лично от скоро много се запалих по тях и не мога да спра да ги слушам. \/ Ако знаете нещо за нова песен, албум и т.н. може да напишете някой ред. Също ще се радвам ако някой има някви техни картини, wallpers и други.

Guest
    Мога да кажа, че тия копелдаци са се правили нещо на отворени пред Converge и лично се надявам Джейк и компания да сритат лигавите задници на жалките педалчета от AX7.

CONVERGE RULES!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мога да кажа, че тия копелдаци са се правили нещо на отворени пред Converge и лично се надявам Джейк и компания да сритат лигавите задници на жалките педалчета от AX7.

CONVERGE RULES!
    Е тва си е твое мнение. Не бих казала, че са "жалки педалчета". Като започнеш да пееш като тях ми се обади.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`

CONVERGE RULES!
    Е тва си е твое мнение. Не бих казала, че са "жалки педалчета". Като започнеш да пееш като тях ми се обади.
    Има групи, които пеят много по-добре от тях. Музиката им не струва. Довчера бяха посредствена метълкор група, сега са в големите компании, пускат ги по МТВ и разправят как свирят рок'н'рол. ЧУРКИ ЗА ТЯХ!

Повече от фен
    Ми аз съм слушала само една песен - Bat Country и адски много ме кефи

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    и аз тва съм слушала!лошото е че не мога да ги намеря в нета.Ако някой има линк към песента да прати моля!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`

CONVERGE RULES!
    Има групи, които пеят много по-добре от тях. Музиката им не струва. Довчера бяха посредствена метълкор група, сега са в големите компании, пускат ги по МТВ и разправят как свирят рок'н'рол. ЧУРКИ ЗА ТЯХ!
    хахаха тфа е най-тъпото мнение което съм чел ...
    А иначе бандата е много добра

Град
    Казанлък
    Тази група я открих скоро но след като изслушах City of Evil албума, мога да твърдя че в тея момчета има нещо ... Добри са и песните им са хубави \/

Град
    Казанлък
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    и аз тва съм слушала!лошото е че не мога да ги намеря в нета.Ако някой има линк към песента да прати моля!
    влез в www.torrentz.com и напиши Avenged Sevenfold ...
    има цялата дискография ... аз тъкмо си я свалих

Повече от фен
    И от ТУК можеш да се изтеглиш дискографията им, даже клипове и разни други неща, а и те уверявам, че линковете работят

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Смотана група са...

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен
    Boot - твое мнение, няма да споря. Synyster ти какво ще кажеш за тях лед като им изтегли дискографията? Като ти гледам ника и аватара явно ги харесваш. :P

П.С. Avenged Sevenfold не са много популярна група в България, но не можете да казвате, че музиката им не струвала, при положение, че не сте чували и една тяхна песен (в което съм сигурна)! Радвам се, че има хора, които ги слушат и дано занапред да станат популярни в страната ни..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    как да не са популярни бре??

ПП и мен нещо не ме дървят..
    Ми това са мойте наблюдения.. може и да греша. Ако има такива, които ги харесват в този форум да драснат някой пост тук, а ако не ги харесвате няма нужда да пишете, не ми трябва да гледам 3-4-5-6.. страници как ги плюете!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Популярни са си в бг... не се правете на ъндърграунд..

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен
    Щом казваш.. хаха не се правя на ъндърграунд.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си