osven cicite i guza she ti porasne![]()
![]()
![]()
z boza cici ne rastat
The pain is temporary!
Хмм като малка доста боза си порвах, сега трябваше да съм Памела 2, но уви....![]()
Пфф, абе стига сте се излагали с тия гърди бе, ей начи много сте ми интересни, това ли е аджеба единственото, с което може да привлечете внимание към себе си и да покажете?И аз съм бедна откъм мат'рял в циците, но посленото нещо, от което страдам е липса на внимание! Вместо да се чудиш какво да направиш за да ти се напомпат, хвани и прочети една книжка, ефекта ще е далеч по-добър!
![]()
Ае стига с тая боза и с тая мания за по-големи бюстове!Аве само гърдите си ли гледате!Пффффф
TOVA ZA bozata e pylna prostotiq ne e vqrno 4e ot neq ti stavali po golemi gyrdite ili se se napompvali gluposti
Ако пиеш боза и ядеш фъстъци ще ти се увеличат гърдите;но също може и дупето.
JIVEI TAKA,CHE KOGATO YMRESH DORI DQVOLUT DA TI ZAPALI SVE6T!
awe gluposti.ne e vqrno.nai-mnogo gyzy ti da stane "napompen".![]()
![]()
![]()
по-добре - слаба с малки цици от колкото дебела с големи..
2 т. от правилника. Бан на профил
Predpolagam che neinite v nikakaf sluchai ne sa uvisnali po pypa pri polojenie che iska da i porasnat..A stqganeto e savsem druga tema..Inache tfa za bozata i az sam go chuvala ama ne mi se vqrva da ima nqkakaf efekt :PПървоначално написано от SheLLia
mda...kakvi li ne prostotii izmislqt horata.Abe teb vazmojno li ti se vijda? to ako be6e istina si4ki 6tqha da piqt boza.i da ti kaja golemite gyrdi ne sa golqmo predimstvo...az li4no imam ne mn golemi no ne i malki,haresvam si gi.I sled nabludeniq razbrah 4e golemite gurdi ne sa osobeno vajni za mom4etata.
![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
хах това с бозата не е вярно...е наистина много от по-надарените момичета се базикат, че са ги изпуснали в казана с бозата, но все пак...не
И според мен това не е вярно.Просто няма как да стане.