.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Вярно ли е, че..?

Вярно ли е, че ако хапвам до 4 часа, каквото си поискам, но до 4, е възможно да отслабна? Мене ми се струва някак нереално и невъзможно, но една приятелка каза, че имало ефект Еми вие какво ще кажете?

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy

Re: Вярно ли е, че..?

Цитирай Първоначално написано от Stranna_
    Вярно ли е, че ако хапвам до 4 часа, каквото си поискам, но до 4, е възможно да отслабна? Мене ми се струва някак нереално и невъзможно, но една приятелка каза, че имало ефект Еми вие какво ще кажете?
    neee
    az znam vs taka4e
    neeeeeeee vqrno

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Не, не е вярно.
    Дневния калорием прием се следи през целия ден не само след 4 часа.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Не е вярно. От собствен опит стигнах до заключението, че може би не качвам. Но само може би....

Голям фен
    Град
    sofia
    emi az mislq 4e e do 6 pone taka sum 4uvala,a i edin moi poznat taka otslabna i to dosta no ne e mn lesno i az sum go probvala....trqbva mn volq za6toto ve4er ti se qde nai mn.Ako misli6 4e 6te moje6 da izdurji6 probvai \/

:):P:)
    Guest
    Shte otslabnesh,no ako si qdesh normalno,kakto do sega,samo che bez da vecherqsh vse edno,a ne da se typchesh s vsqkakvi vyglehidrati do 16h i da ochakvash da otslabnesh
    Az se opitvam da vecherqm nai-kysno v 19h i pak se chuvstvam mnogo dobre-spq po-spokoino,na sutrinta ne mi e tejko,a i hraneneto kym 20-22h e mnogo vredno,zashtoto hranata ne s eprerabotva napylno(vse pak i organite imat nujda ot pochivka:P

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    някъде слушах,че след 7h не трябва да се яде и вечер преди лягане да се пие чаша горещ чай без захар,а през деня преди всяко хранене да се пие 4аша вода,нз до колко действа

хахаха

вземи направо да намалиш яденето, ко като е в 4 часа? яж си в 4 часа като прасе пък недей качва килца...
    2,3,13 tochka

Супер фен
    След 5-6 часа трябва да се ограничат въглехидратите. Ако не ядеш нищо след 4 ще отслабнеш естествено, това са около 15часа глад... но е вредно.

Според мен това не е вярно. Наистина въглехидратите трябва да се ограничават след 5 часа, но според мен това което ти е казала приятелката ти не е вярно.

Ами аз мисля,че е вярно,защото в едно списанийце пишеше,че ако не се приема храна след 5-6 часа се отслабва 2-3 кила на седмица,ако до сега не си го правила,ако го практикуваш си запзваш теглото.Поне така мисля,защото приятелката ми прави така и смъкна дупето.

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    Ами аз мисля,че е вярно,защото в едно списанийце пишеше,че ако не се приема храна след 5-6 часа се отслабва 2-3 кила на седмица,ако до сега не си го правила,ако го практикуваш си запзваш теглото.Поне така мисля,защото приятелката ми прави така и смъкна дупето.
    tova e upsurdno 2-3 kila na sedmica az tva go pazih pove4e ot polovin mesec i nqma6e o6te nikuv rezultat...tova trqabva mn turpenie za da otslabne6 taka

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    tova e upsurdno 2-3 kila na sedmica az tva go pazih pove4e ot polovin mesec i nqma6e o6te nikuv rezultat...tova trqabva mn turpenie za da otslabne6 taka
    И с много търпение, "ако хапвам до 4 часа, каквото си поискам" и в каквито си количества пак не става. Аз бях чела същото, защото от по-малка си отказвам вечерята (не, че съм злоядата даже - напротив) и реших да пробвам, тъй като няма да ми представлява никакво усилие (само първите два усещах глад). Е, резултата както казах по-нагоре е никакъв е теглото, но продъжалвам така, защото ми е добре и съм установила, че ако ям вечер -> сутрин се събуждам и умирам от глад.

Може би помага на хора, които обичат вечер да ядат, ама да ядат много. Примерно не закусват или съвсем малко, после пак нещо леко и вечер се натъпкват като прасета и като се изключи вечерното преяждане определено ще отслабнат.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    би трябвало да действа, което обаче не значи да се натъпчеш като за последно и след 4 да гладуваш
    "Целувка за лека нощ"

Guest

ne e vqrno

Фен
    Град
    nqkade tam...

Цитирай Първоначално написано от fergieson
    ne e vqrno
    =D>
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Голям фен
    Град
    :)
    Ми аз знам, че след 7 часа организма спира бързото разграждане на храната (или както там се казва)...тъй че може д аима истина в това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си