.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Фен
    Град
    Русе

postoqnno mi se spi

abe postoqnno mi se spi po 15-18 4asa na den daje pove4e leja.na legloto si i ne mi se stava hi4 i pove4eto ot towa vreme spq.daje na u4ili6te ne sam hodil cqla sedmica zaradi tova ne6to.kakvo e tova da ne bi da sam bolen

хванала те е пролетната умора
    "V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"

Guest

Re: postoqnno mi se spi

Цитирай Първоначално написано от ErT
    abe postoqnno mi se spi po 15-18 4asa na den daje pove4e leja.na legloto si i ne mi se stava hi4 i pove4eto ot towa vreme spq.daje na u4ili6te ne sam hodil cqla sedmica zaradi tova ne6to.kakvo e tova da ne bi da sam bolen

i na men postoqnno mi se spi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от SheLLia
    хванала те е пролетната умора

Аз съм на същото мнение.

i az taka

Голям фен
    Град
    дианабад
    Или пролетната умора или ако ходиш сутрин на училище и вече си се преизтощил и дори повечето сън не ти достигат.... а м/у другото нали знаеш, че колкото повече спиш толкова повече ти се спи, поради това че за 8-12 часа имаш един дълбок сън и ако надвишиш това започва втори, от които се "измъкваш" (събуждаш се)по средата! Лягай си примерно на обед за 2-3-4 часа сън и после ставай (навивай си будилник, ако се налага) - ужасно е трудно! Аз така като си легна в 16 (винаги искам по-рано, ама изниква нещо) и в 19 се опитвам да стана, защото .... после е още по-трудно!
    А ако е пролетната умора хапвай повече домати и всякакви пресни зеленчуци... стига толкова консервивани краставички и туршия ..... ако искаш вземи си и някакви витамини.... най-добре, от тези които са сборни... от сорта на SuperVit примерно.... хайде и да се оправяш

Голям фен
    и аз съм така пролетна умора ще да е и смяната н чесовете абее аз вече зех да се оправям

оф и аз съм същата..да има как да си спинкам по цял ден и по цяла нощ и хич да не ставам... ама да ти кажа колкото повече спиш, толкова повече ти се спи(личен опит)

Голям фен
    Град
    S o F i A
    oho sladki suni6ta \/
    i az spq po super mnogo-12-15 4asa haha napravo si prospivam jivota no na vsi4koto otgore mi se spi o6te i o6te i o6te....
    kato doide vreme za stavane napravo nqmam sili da se pomrudna i samo da si zatvorq o4ite i ve4e sum zaspala tova e ot smqnata na sezonite ili ot dobre poznqtiq ni-murzel
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Хванала те е пролетната умора, спокойно не си болна. Пий повече витамини и яж витаминозна храна. Ако пък ти е толкова отпаднало и нямаш подобрение, върви при личния лекар да те изпрати да ти вземат кръв, да не си хванала някоя анемия.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Az ne sym syglasen s tova... ne e tolkova ot proletnata umora... ot mnogoto stoene pred pc-to.ochite mnogo se izmorqvat ot tova..malko poveche zabavlenie s priqteli, qdene na celenchuci i plodove shte svyrshi dobra rabota

I pri men e taka, no ne e proletna umora, za6toto sum taka ot dosta vreme! Kato nqmam da pravq ne6to interesno i osobeno ako trqbva da u4a vednaga mi se dospiva! Po-silno e ot men!
    shake me baby

може да имаш ниско кръвно или да имаш анемия
    и аз съм така понякога
    а напълно възможно и да е пролетна умора
    ходи на лекар,ще ти каже сигурно да пиеш витамини

BeHuTo_91
    Guest
    spox az postoqnno sum taka. qm i spq i vse ne mi dostiga sunq. samo se navivam da stavam ot krevata dkato sam na daskalo nqkolko 4asa i ako imam sre6ta s gadjeto ina4e NE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си