.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    uj sramejliva....
    Guest

Moderated by W.I.M.: Как да го заговоря за по-дълго?

zDrati na vsi4ki. mi na4i po princip ne sam sramejliva naprotiv otvoreno momi4e sam, ob6titelna horata mi se kefqt.oba4e ot skoro mn haresam edno mom4e s koeto sme priqteli no po mejdu ni ot vreme n avreme prihvar4at iskri.ta v1prosa mi e kak da go zagovorq kakva tema da podhvana 4e da si govorim pove4e ot edno zdrasti ko prai ko stava i takiva. pitam 6toto kato sam sama mn se nadahvam kat go vidq kvo 6te napraq oba4e stava to4no obratnoto kato sam v neovata kompaniq gubq uma i duma (a ina4e imam jelanie da ne e taka) i vsi4ko deto sam si go mislila go zapbravqm i izrasvam edno studeno ZDRASTI i tolkos a mn me kefi i go haresvam .....????

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Супер фен
    Ми питай го какви коли го кефят,от кой отбор е,има ли си брат/сестра,какво прави през свободното си време,влиза ли в чата и разни такива...

Опитай се да преодолееш това което те спира и го покани на кафе да речем. Оттам нанатък просто се отпусни и разговоря трябва да потръгне \/

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Повече от фен
    Nai-razlichni Temi ima....
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае няма конкретни теми бе. Накви глупости там, зарибявай го и т'ва е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си