- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Софийска форум среща/вол.2/
След разгово с machoka,се постигна примерно решение за Софийската форум среща.Идеята е да се съберем на на 1 юли,на пилоните на НДК в 11:00 часа.Ако имате въпроси-или в темата или ми пишете на ЛС!
Лист на записалите се
Verminaard
TheNightRider
182+44_4adel
krasivata_luvica
machoka (все още под въпрос)
Supremacy`Girl
KiLLeR_InSTiNkT
Jamalska (под въпрос)
BraInLesS_f
Gangsta_zone
ЦвЕтИт0
terry (под въпрос)
DetE-Idi0t (под въпрос)
*happy*bunny* (под въпрос)
psycho_girl (под въпрос)
kalata_boian
ninsy (ако се събуди )
Fuckin'Hostile
I'm crazy (под въпрос)
~~организатори:Verminaard & krasivata_luvica~~
Съгласни ли сте да направим нещо такова...Да се срещнем примерно на НДК еди кога си(ще се доуточним допълнително) и в определен часХайде, Вие сте
![]()
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
What you give is what you get!
ок ши има ли пийни
Аз съвсем сериозно говоря бе, човек...но..относно пиенето-да който иска-да си земеПървоначално написано от dunapren
![]()
Ее стига с таз софия дайте нещо по-различно не всички са от там.![]()
AMAN!
и аз се присъединявам
Това не става така!Трябва да се организира ала бала ..не може да кажеш айде ще правим среща и готово.А, и междодругото темата е за всичко тийн накуп, там са по тия частиПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
AMAN!
Да, т'ва ми е пределно ясно, само че просто няма как във всеки град..а и нали си е столица все пак-решихме тукПървоначално написано от LaPeNcEto0o
Аз от там видях темата...и със ~|SwEeT_MiStaKe|~ решихме, че няма да е зле да го организираме това нещо..а относно самата организация...стига да има хора-ще се уточним,нали за това е темата..Първоначално написано от LaPeNcEto0o
а така тряя да има организация тфа нещо неможе просто ей тъй и айде оп на НДК и кфо ши прайм ши си пийм в градинките?
ПС в пиенето в градинките няма нищо лошо.
Незнам, но просто е малко кофти така само в софия.Вие си решавайте.![]()
AMAN!
ми ок и във всеки друг областен център![]()
стига да се съберем достатъчно хора тогава ши мислиме кфо ши прайм. Ама ако са 2-ма 3-ма заеби
Ще е готино,наистина да си организирате такава среща...но едва ли ще стане (:
Ако искате се организирайте някъде другаде-не те знам от къде си...но да речем-Пловдив, Варна...тези по-големитеПървоначално написано от LaPeNcEto0o
Е защо си мислиш, че няма да стане-само да има хораПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
Пиши ме и мен![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ми ок дай да пишимаз съм там ако нямам друга работа .
Абе айде в София.. ама не със Стара дата нали така..Айде пак една срещичка на форума.. Че на миналата не можях да отида..
София тряа да е ..Че от там има най-много души..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Да, именноПървоначално написано от v!k!tYyY
И аз не успях да отида на миналата среща-разбрах за нея на 2 юли, а тя беше на първи...
Е,има ли още желаещи?
Емиии промени датата.. В твато.. В заглавието на темата.. И да видим кой ще може..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
защото от "Всичко тийн накуп" са се събрали около 10 човека а са много по-сериозниПървоначално написано от Desi_etnies
Плюс тва секи ще каже,че се е успал в последния момент и ня дойде...
Под "всички" себе си ли имаш в предвидПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
....
Не,нямам намерение да идвам.
айде,направи списък с кой ще дойде : ) за да не се отметнат после
Надявам се да греша и да се съберете![]()
ммм... приемете едно маалко съветче от мен - среща НЕ се огранизира така.
Организаторът фаща и измисля една дата и час, пуска я, мачока му я прави важна и толкоз. Който е свободен в определеното време - да идва. Който не е - не е .
А не така да се питат всички в колко ви е удобно,къде,кога и т.н., щото тва не е форум от 20 души и на всеки може да му е удобно по различно време... и за тва по принцип срещи,които се правят така, нямат голям прогрес![]()
Иначе ако успеете да се огранизирате ме пишете и мен, но направете друга тема с вече обявени дата и час..
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди