.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Super zapoznah se s nego ami sega kakvo? Pomo6t! :)

Eto kakuv e vuprosut. V na6eto u4ili6te se provejdat purvenstva po futbol. V tezi purvenstva igrae i moqt klas (mom4etata) a sudiq na tezi ma4ove e edno mnogo gotino mom4e. Problemat e 4e i az i edna moq priqtelka go haresahme a tq e mnogog sladka i vsi4ki q haresvat. Mom4eto e ot 11 klas a az sam 9ti i vuprosut e 4e ne se poznavame .Mojete li da mi kajete kak da se zapoznaq s nego i da napravq taka 4e da izprevarq moqta priqtelka,za6toto e naistina mnogo sladuk a i purvata stupka e da se zapoznaq s nego a ottam na tatuka moje i da se polu4i ne6to. Taka 4e molq vi pomognete mii!!!!! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< Molq viii

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Замисли се, кой избираш...твоята прителка или това момче.

Супер фен
    Когато го видиш,гледай да е в удобен момент отиди до него и кажи нещо неангажиращо от рода "ей еди кой си спечели"...

Nie s neq govorihme po tozi vupros i poneje tq si ima gaje i kaza 4e prosto i e mnogo simpati4en i moje da probva da mu zavurti glavata i t.n. Plus tova ne e koi znae kolko golqma priqtelka tui kato moje bi okolo 5 puti mi e otmukvala mom4etata koito haresvam kolkoto da si ima razvle4enie vupreki 4e e znaela 4e gi haresvam.

I tova e variant. Vse pak mersi 6te go izprobvam i 6te pi6a kakvo 6te stane. Davaite o6te predlojeniq gotova sam na vsi4ko. E po4ti vsi4ko . Vse pak ne sam kato onezi momi4eta koito mogat da zagovorqt vsqko mom4e koeto sre6nat. Az sam ot tipa po-sramejlivi, i ako moga da kaja nevzra4ni. Ako moga da vi pomogna da si me predstavite kato harakter moga da kaja 4e do sega ne sam imala gaje i naistina nz kak da se durja s mom4etata osobeno s tezi koito sa mi simpati4ni ili tezi koito ne poznavam no vupreki tova haresvam.

Супер фен Аватара на Barbie
    Heh...rposto go zagovori...ne e nujno da flirtuva6..ili da se pravi6 na interesna...moje da go pita6 ne6to,,,sled kato se interesuva ot football...moje ne6to po toq vupros da kaje6 (i ako ti ne razbira6 ot football ne mu kazvai 4e si fenka ili ne6to takova...mn e zabavno..az li4no mn obi4am football..ma nito znam imena na igra4i nito ni6to...no v momenta v koito popitam nqkoe mom4e za football, toi zapo4va da govori, da obqsnqva...i stava edin duuuuuulug razgovor ) ta prosto se druj estestveno...svenlivostta moje da e mnogo simpati4na..ne e kazano 4e vsi4ki mom4eta si padat po naporisti madami
    a kolkoto do priqtelkata ti....4estno kazano ne razpiram mn ot post-ovete v toq sait...i kakvo kat i dvete go haresvate...stiga da ne si podlivate voda...edna na dryga...nqma problem. izpadala sum v taq situaciq pone nqkolko puti. vednuj s edna priqtelka haresvahme edno mom4e...kazahme si go...toi pokaza 4e haresva men...tq otstupi...dori malko ni svatosa...po su6tiq na4in az sum pravila abs su6toto, kogato drugo mom4e si pada6e po edna fr vupros na zrqlo otno6enie e

Повече от фен
    Ami otidi pri nego prosto i badi sebe si.Zagovori go ne6to za ma4a,za6toto qvno ot tova se interesuva,napravi mu nqkakuv namek,kompliment.I napravo deistvai-popitai go dali iska da se vidite prez po4ivnite dni primerno,dai mu gsma si i taka 6te razbere6 dali si mu simpati4na.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi mislq 4e trea da nameri6 nqkoi ob6t pr koito da vi zapoznqe kolkoto do pr s edna moq pr sy6to si haresvahme edno i sy6to mom4e i si kazahme koqto izbere tazi nie pak 6te si ostanem pr kasmet

0biChkam SlyNcEt0 :}

mersi mnogo za pomo6tta dneska me zapozna edna priqtelka s nego. Samo 4e az bqh do tuka.Mislq poneje vuv vtornik te imat ma4 da otida ako pobedqt da mu 4estitq pobedata,no se sumnqvam da se polu4i ne6to za6toto nito sme ot edin i su6ti priqtelski okrug nito ni6to.E vqrno sre6tame se po koridorite i mi se usmihva i kazva zdrasti,no samo tolkova. Ta vuprosut mi e kak da mu pokaja 4e go haresvam bez da mu se natrapvam i da stavam dosadna.

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Hmmm... Emi pita6 go suvsem direktno: "Ei, pi4, iska6 li na kafence?" - ne mi se vqrva sqka macka da go pita tolko direkno, puk i 6te go vpe4atli6 :P E, moje da te pomisli za lesna, ama ako se navie 6te vidi, 4e ne si ... Puk natatuk kakvoto sabq pokaje :P I vse pak UspeH \/
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Фен
    Град
    Vkyshti
    Az bih si izbrala mom4eto,zashtoto ako taq macka ti e istinska priqtelka nikoga nqma da te zareje samo zashtoto si trygnala s tova mom4e!!!
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Супер фен
    ами ако до сега ти е отмъквала момчета....маи е време да й го върнеш....така понеже момчетата от твоя клас играят в отбора помоли някое момче (твои фр) да ви запознае а от там нататък ти си деиствай

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Когато го видиш,гледай да е в удобен момент отиди до него и кажи нещо неангажиращо от рода "ей еди кой си спечели"...
    тва е хитро подкрепям мнението ту
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Ei hora aide pomagaite 6toto vse o6te ne sam subrala kuraj za da otida i da go pitam dali iska da hodime na kafe vupreki 4e se zapoznah s nego.Nai gadnoto e 4e nqmam tema za razgovor a i priqtelite mu sa go zaobikolili i sa kato kliukari i malko ili mnogo se pritesnqvam ot tqh.Pomagaite molq viii!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от cveteto
    Ei hora aide pomagaite 6toto vse o6te ne sam subrala kuraj za da otida i da go pitam dali iska da hodime na kafe vupreki 4e se zapoznah s nego.Nai gadnoto e 4e nqmam tema za razgovor a i priqtelite mu sa go zaobikolili i sa kato kliukari i malko ili mnogo se pritesnqvam ot tqh.Pomagaite molq viii!!!!
    Отиди до него,дръпни го от приятелите му и му кажи искам да излезем на кафе!BTW имаш ли му GSM-а?Ако да му кажи обади ми се или аз ще ти се обадя (едно от двете),а ако му нямаш GSM-а му го искай и си дай твоя! УСПЕХ!!!

az po princip smqtam v srqda da go vzema ot edna moq su4eni4ka i da mu pratq sms koito da sudurja ne6to ot sorta zdrasti az sam cveti nz dali me pomni6 zapoznahme se vuv 4etvurtuk purvo iskah da ti kaja 4rd na paterica i da te pitam dali iska6 da izlezem na kafe nqkoi pat. Nz dali taka stava no mi e mnogo po-lesno ot kolkoto da govora s nego.

emi ako tolkova si se zduhala da se zapoznae6 s nego nemoe6 po nikav na4in, a puk tva za priatelkata ti ako si s tolkova nisko samo4ustvie i vse si povtarq6 4e tq e po hubava , to nema smisal !
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    az po princip smqtam v srqda da go vzema ot edna moq su4eni4ka i da mu pratq sms koito da sudurja ne6to ot sorta zdrasti az sam cveti nz dali me pomni6 zapoznahme se vuv 4etvurtuk purvo iskah da ti kaja 4rd na paterica i da te pitam dali iska6 da izlezem na kafe nqkoi pat. Nz dali taka stava no mi e mnogo po-lesno ot kolkoto da govora s nego.
    Misla 4e tva za RDto trea da go propusne6 ina4e e parfekt kat ti otg ni kaji

0biChkam SlyNcEt0 :}

Ауе ей, Цвети ли си каква си, не се прави на замлатена, това не е твоя работа, ти си му показала, че имаш интерес към него със факта, че си се запознала с него, ще му праща смси, ай да си гледа работата....пък и ако е някой самохвалко, ще станеш обект на подигравки, гарантирам ти го

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    Misla 4e tva za RDto trea da go propusne6 ina4e e parfekt kat ti otg ni kaji
    Давай!!!

Цитирай Първоначално написано от shalqlqlqlq
    Ауе ей, Цвети ли си каква си, не се прави на замлатена, това не е твоя работа, ти си му показала, че имаш интерес към него със факта, че си се запознала с него, ще му праща смси, ай да си гледа работата....пък и ако е някой самохвалко, ще станеш обект на подигравки, гарантирам ти го
    Abe i da mi se podigravat i da ne mi se odigravat vse mi e taq.Vse nqkoga 6te zabravat. Podigravki ili ne vajnoto e 4e sam opitala. Aide 6te se probvam v srqda da mu vzema telefona i 6te pooprava malko sms-a i ako otgovori 6te vi pi6a, ako ne da se opravq vajnoto e 4e sam opitala.Mersi vse pak za pomo6tta. O4akvaite razvitieto na seriala 4ao za sega ot men.

Супер фен
    Abe i da mi se podigravat i da ne mi se odigravat vse mi e taq.Vse nqkoga 6te zabravat. Podigravki ili ne vajnoto e 4e sam opitala. Aide 6te se probvam v srqda da mu vzema telefona i 6te pooprava malko sms-a i ako otgovori 6te vi pi6a, ako ne da se opravq vajnoto e 4e sam opitala.Mersi vse pak za pomo6tta. O4akvaite razvitieto na seriala 4ao za sega ot men.
    Какви подигравки?!Ако не е бебе няма да се подиграва!!!

Kato se zamisli6 taka e.A az kato go gledam vuob6te ne mi prili4a na bebe daje na dosta seriozen 4ovek taka 4e se sumnqvam 4e 6te ima kakvito i da e podigravki ot negovva strana.E moje ot strana na moq klas ama za tqhnoto mnenie nikoi ne gi pita taka 4e da se opravqt.

Супер фен
    Kato se zamisli6 taka e.A az kato go gledam vuob6te ne mi prili4a na bebe daje na dosta seriozen 4ovek taka 4e se sumnqvam 4e 6te ima kakvito i da e podigravki ot negovva strana.E moje ot strana na moq klas ama za tqhnoto mnenie nikoi ne gi pita taka 4e da se opravqt.
    Правилно

Emi taka e nqmat pravo da se podigravat 6toto i te postoqnno ispadat v takiva situacii. I kakto az im vikam prismql se hurbel na shturbel.Taka4e da si gledat tqhnata rabota,a da ne se burkat v moqta. A mom4eto sigurno ve4e se e dosetilo 4e go haresvam ama vse pak si struva da naprava edin posleden opit,ni6to nqma da mi kosva. A i ako ne go naprava posle 6te se vaikam 4e ne sam opitala taka 4e po-dobre da opitam ot kolkoto ne.
    Mira bien, todo va mal y todo est

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си