- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Super zapoznah se s nego ami sega kakvo? Pomo6t! :)
Heh...rposto go zagovori...ne e nujno da flirtuva6..ili da se pravi6 na interesna...moje da go pita6 ne6to,,,sled kato se interesuva ot football...moje ne6to po toq vupros da kaje6 (i ako ti ne razbira6 ot football ne mu kazvai 4e si fenka ili ne6to takova...mn e zabavno..az li4no mn obi4am football..ma nito znam imena na igra4i nito ni6to...no v momenta v koito popitam nqkoe mom4e za football, toi zapo4va da govori, da obqsnqva...i stava edin duuuuuulug razgovor) ta prosto se druj estestveno...svenlivostta moje da e mnogo simpati4na..ne e kazano 4e vsi4ki mom4eta si padat po naporisti madami
a kolkoto do priqtelkata ti....4estno kazano ne razpiram mn ot post-ovete v toq sait...i kakvo kat i dvete go haresvate...stiga da ne si podlivate voda...edna na dryga...nqma problem. izpadala sum v taq situaciq pone nqkolko puti. vednuj s edna priqtelka haresvahme edno mom4e...kazahme si go...toi pokaza 4e haresva men...tq otstupi...dori malko ni svatosa...po su6tiq na4in az sum pravila abs su6toto, kogato drugo mom4e si pada6e po edna frvupros na zrqlo otno6enie e