Haha da ot sofiq sam oba4e drugiq problem e moqta priatelka 6toto ako az otida da go pitam tq puk 6te mi se razsurdi e vse pak 6te probvam.Abe mnogo slojno stana suvsem se opletoh az smqtam da zareja taq rabota s nego i da q ostavq tq da se opravq s nego kolkoto i da go haresvam. Vse nqkoga 6te spra ama do togava 6te e dosta trudno ama da vidime dali tq 6te se opravi bez mene 6toto az q durpam s mene da hodi po koridorite a tq dori i zdraasti ne mu kazva,a posle mi se surdi 4e sum govorila s nego ili 4e mislq da mu iskam nomera.A za gajeto m i az moga da q nabiq ama moje i da imam nujda ot pomo6t Ama vse pak nqmam namerenie da se biq za edno mom4e .I kakto vsi4ki kazvat sled mom4e i sled tramvai ne se ti4a 6toto vinagi idva drug. Trudni4ko 6te e da se otkaja ama kakvo da se pravi stana dosta zapleteno i ne iskam da si navli4am gneva na polovinata klas taka 4e 4aooooooooo na toq "batko" i 6te gledam da si naso4a vnimanieto kum nqkoi drug. Vie kakvo 6te kajete.Mai mnogo razsudavam za tupi ne6ta ama kvo da se pravi. Kak mislite da prestana da se zanimavam s nego nali!!?? ? 4AKAM OTGOVORI