.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    Next to the Neighbour

e тва не го схванах

ходя с едно момиче вече 2месеца и най-накрая тя реши да ми пусне
    както и да е:
    дойде моментът и...съм с нагласата вече за секс и като си свалих гащите пешо беше в ерекция(нормално)обаче гаджето ми вика че не иска да го направим щото ми бил мн голям и щяло да я боли! аз и казах че няма нищо страшно и няма да я боли толкова но тя пак не поиска
    Кво да прая?!На 14 съм скоро прая 15 и ми е 17см-тва много ли е?!

П.П. Темата не е с цел да кажа колко ми е голям или нещо такова!Моля ви не ме разбирайте погрешно
    Защо ми зяпаш подписа?!Кво очакваш да видиш тука,няма нищо смислено,всъщност май има смисъл,туку що изгуби около 10-15 сек в четене на тъпотий!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Ми гаждето си прай майтап с теб. Явно не е съвсем сигурна все още, че го иска. Имай търпение, не я притискай, само леко я провокирай. Ще станат нещата, щом сте стигнали до такава фаза, нема страшно

Guest
    Таз май и е за първи път и е нормално да ти е толкова не е голям.

ami qvno o6te ne e savsem gotova!ama naistina 4estno da ti kaja i az ne moga da q razbera 6toto hem iska i ne moje problema i da e 4e ti e mn golqm puk i 17 sm ne e koi znae kolko!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    замаш една лопата , туп по главата и докато е топла
    syglasen sym
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Фен
    Град
    Sofia
    Prismqla ti se e za malkata pi6ka i golqma e bilo metafora
    17 cm e k1s penis, golemi sa ot 19 nagore

Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    Ейй кога стана на 14 кога почна да ги разбираш ... тоа дето те отвори на 12 колко см. му беше а ? Ти извади ли линийката да му го премериш ?

I LOVE MY SEX

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    Ейй кога стана на 14 кога почна да ги разбираш ... тоа дето те отвори на 12 колко см. му беше а ? Ти извади ли линийката да му го премериш ?
    S usta i na oko s1m gi merila az. Ne kazvam 4e i 12 cm ne stigat 6tot i takiva gi ima ama taa mu se e izsmqla qko za penis4eto =D>

Не всички са като теб и само гледат на кой колко е дълъг и как да обсъждат и осмиват това!
    -----
    Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!

Повече от фен
    Ех, такива най ги обичам! Имаш ли си на идея какъв е средният размер? Нека ти подскажа - между 15 и 15.5 см е И във връзка с това се запитай, на какъв % от мъжете им е повече от 19 см.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е тя пък откъде знае? Много щото ще усети 2-3 см повече. "Голямата разбирачка". Просто не е искала и е казала това.

Guest
    Щом ти си на 14 ми е ясно тя на колко е ....следователно...пикла и незнае кво иска повечето на тая възраст са само на думи.....

Повече от фен
    Prosto ne e iskala kakvo tolkova,ne q nasilvai,kogato tq pojelae togava! \/

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    замаш една лопата , туп по главата и докато е топла
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Хах... момичето го е страх...явно не е готово...и за тва е измислило историята с големия член иначе ти е нормал...още ще расте
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Mi na priqtelkata ti i e za pruv put-normalno e da q e strah. pogovori si sneq ,kaji i 4e ne boli 4ak tolkova i 4e ako vse pak mnogo q zaboli 6te spre6.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    КОфти... Явно все пак не е готова...
    А между другото 17 сантиметра не е малко, така че може и това да е причината... Но може би просто се е уплашила накрая. Разбери я, малка е. Имай търпение и работата ще стане
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Фен
    Град
    София

Re: e тва не го схванах

Цитирай Първоначално написано от TNT
    П.П. Темата не е с цел да кажа колко ми е голям или нещо такова!Моля ви не ме разбирайте погрешно
    Спокойно - в дългия ми и нелек живот ми се е случвало да ми кажат, както че ми е малка пишката, така и че е твърде голяма и много боли.

Толкова им разбира главата от пишки на жените. За чекии всяка пишка е идеална.

За твое сравнение - на 14 години членът ми в ерекция малко прехвърляше 16см.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Щом ти си на 14 ми е ясно тя на колко е ....следователно...пикла и незнае кво иска повечето на тая възраст са само на думи.....
    без да си криФя душата думам че е Ферно..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    ne e postupila redno....ako e iskala da ti pusne da ne se e pritisnqvala ot razmera na "pe6o" qvno pri4inata e druga !

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен
    "Не е постъпила редно"....бла, бла! На вас ви е лесно, не ви боли, само ви е страх да не се изложите. Нас също ни е страх от излагане, обаче ни е страх и оъ болката! И момичето в историята не е виждало пенис, а сигурно се е гледало отдолу и е видяло, че е едно стегнато, мъничко и т.н. и е решило, че ще умре от болка.

Към автора - не я оставяй да те мотае обаче още много, защото тя може да се лигави така 1 година, а знам, че не е приятно все да си възбуден и все да ти отказват.

Град
    източно от центъра
    само толкова ли ? ами то си е малко,,ако тя не иска,че ти бил голям,,има други които дори ще кажат че ти е малък.Намери си някоя която не гледа размера а удоволствието. :P
    Мисля, че има и други неща в живота освен пари, бира и секс. Само, че не знам кои са.

Мега фен
    Всъщност изобщо не е малко.

Фен
    Град
    София
    От жена съм чувал следните думи:

"Къде си тръгнал куче - с кокал, и жена - с пишка да плашиш"

Guest

Re: e тва не го схванах

Цитирай Първоначално написано от TNT
    ходя с едно момиче вече 2месеца и най-накрая тя реши да ми пусне
    както и да е:
    дойде моментът и...съм с нагласата вече за секс и като си свалих гащите пешо беше в ерекция(нормално)обаче гаджето ми вика че не иска да го направим щото ми бил мн голям и щяло да я боли! аз и казах че няма нищо страшно и няма да я боли толкова но тя пак не поиска
    Кво да прая?!На 14 съм скоро прая 15 и ми е 17см-тва много ли е?!

Няма страшно! Аз съм на 21 и ми 25 см. А дядо е на 70 и му е метър и 20, баба я е страх от него, ама добре че му е мек и не рипа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си