- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- e тва не го схванах
наистина размера има значение,но наистина тя ко разбира след като и е за първи път...аз първия почти нищо не усетих...зависи си и от растоянието м/у краката,а за "Пешо" има много много място навътре...тъй че я успокои малко...или и дай нещо за отскок та да незнае ко върши и да не я боли въобще...започни да и показваш някои там книжки или инфо от нета за първия път и тя леко полеко ще е замисли и ще разбере че няма нищо страшно...разпитай и френдовете си за тактики и т.н.
за т'ва просто си трябва тактика и малко повече въображение ... късмет![]()
sorry ama ne se zdurjah 4eta tuka nqkolko temi i se popadam na temite na "nimfetkata"...ti otkoga na 14 godini po4na da razbira6 koi pishki sa golemi i koi malki..ti si edna ot onezi drisli koito sa suzdadeni za muje koito ebat i bqgat
Не ти е голям, не ти и е малак. Просто момичето е малко и се е уплашило. Ама и ти не си особено зрял, съдейки по изказа ти : "и тя най-после се реши да ми пусне" или нещо такова. Ясно ми е колко си я предразположил към секс... Направи ли й френска, едно друго?!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ei milichka....kva frenska kvi filmi te gonqtПървоначално написано от Chiana
![]()
govorim za 14 godishni lapeta....e ako vervash,che e vyzmojno takova neshto :P
a otnosno temata 17 sm si e super i e syvsem v ramkitevsichko e bilo samo predtext,za da se izmykne ot sexa nishto poveche
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Първоначално написано от Nimfetkata
17-18 sm е напълно нормално за пенис и на 15 години си е нормано!Просто момичето го е обзело страх в последния момент според мене и е използвало това като извинение,и аз мн пъти съм използвала някви странни извинения..Споко с времето според мен няма да се страхува