.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    наистина размера има значение,но наистина тя ко разбира след като и е за първи път...аз първия почти нищо не усетих...зависи си и от растоянието м/у краката,а за "Пешо" има много много място навътре...тъй че я успокои малко...или и дай нещо за отскок та да незнае ко върши и да не я боли въобще...започни да и показваш някои там книжки или инфо от нета за първия път и тя леко полеко ще е замисли и ще разбере че няма нищо страшно...разпитай и френдовете си за тактики и т.н.
    за т'ва просто си трябва тактика и малко повече въображение ... късмет

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    бе тая се ебава с тебе. мани я фани си друга

someone`
    Guest
    sorry ama ne se zdurjah 4eta tuka nqkolko temi i se popadam na temite na "nimfetkata"...ti otkoga na 14 godini po4na da razbira6 koi pishki sa golemi i koi malki..ti si edna ot onezi drisli koito sa suzdadeni za muje koito ebat i bqgat

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Не ти е голям, не ти и е малак. Просто момичето е малко и се е уплашило. Ама и ти не си особено зрял, съдейки по изказа ти : "и тя най-после се реши да ми пусне" или нещо такова. Ясно ми е колко си я предразположил към секс... Направи ли й френска, едно друго?!
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35937&start

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Не ти е голям, не ти и е малак. Просто момичето е малко и се е уплашило. Ама и ти не си особено зрял, съдейки по изказа ти : "и тя най-после се реши да ми пусне" или нещо такова. Ясно ми е колко си я предразположил към секс... Направи ли й френска, едно друго?!
    ei milichka....kva frenska kvi filmi te gonqt govorim za 14 godishni lapeta....e ako vervash,che e vyzmojno takova neshto :P

a otnosno temata 17 sm si e super i e syvsem v ramkite vsichko e bilo samo predtext,za da se izmykne ot sexa nishto poveche
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    Prismqla ti se e za malkata pi6ka i golqma e bilo metafora
    17 cm e k1s penis, golemi sa ot 19 nagore

17-18 sm е напълно нормално за пенис и на 15 години си е нормано!Просто момичето го е обзело страх в последния момент според мене и е използвало това като извинение,и аз мн пъти съм използвала някви странни извинения..Споко с времето според мен няма да се страхува

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си