.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Prosto gost
    Guest

Koga e vuzmojno da e purviqt orgazum?..

Iskam da popitam koga gore-dolo moje da ti e purviqt orgazum...na kolko godini ili sled kolko vreme sex.. sled kolko partniora ili ne6to takova..nz ?

Фен
    Град
    Sofia
    do organizam e i do partnior
    az vinagi si izpitvam orgazam osobeno ako me 4ukat bavno

Значи : При 621вия път , по време на вдигането на левия крак за поза кучешка, около 22рата минута.
    Години... ми мисля, ти трябват 49години и няколко месеца..
    Разбра ли ?

Ami pi4 to nema to4ni godini ili vrema zavisi ot 4oveka.zavisi ot partniora ot vyzbudata.abe zavisi ot amnaiset ne6ta
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Значи : При 621вия път , по време на вдигането на левия крак за поза кучешка, около 22рата минута.
    Разбра ли ?
    Подкрепям на мене точно тогава ми се случи. Траа и да е на петък 13 обаче ... ако не ти съвпада съжелявам те ... не го изпускай, че е само веднъж в живота

I LOVE MY SEX

Ами в интерес на истината още на 4-5 години детето може да разбере какво е оргазъм, като без да иска стимулира някои зони, без разбира се да осъзнава какво прави. Това е истина, да не тръгнат някои сега да ме контрират, напълно възможно си е и няма нищо ненормално в това. Освен това не е задължително човек да е правил секс, за да изпита оргазъм. Аз лично за пръв път свърших на 13 години, без да го целя, дори случайно беше, и бях изненадана, че това е оргазмът, за който всички говорят. Не си го представях така, но това си беше клиторен оргазъм, вагиналният е много по-силен и разтърсващ, но него за съжаление още не съм го изпитала. Ще дойде и това време.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Разбра ли ?
    Подкрепям на мене точно тогава ми се случи. Траа и да е на петък 13 обаче ... ако не ти съвпада съжелявам те ... не го изпускай, че е само веднъж в живота

еееей и аз така

покахонтас абсолютно си е така аз се самозадоволявам от както се помня ... от 5 годишна сигурно ... е тогава не знаех точно какво правя, но ми беше хубаво и го правех ... след време разбрах защо майка ми ми се караше да не го правя
    Но все пак автора пита при секс, а при мен, не беше от първия път естествено. Въпрос на познаване на собственото и на партньора тела и на добра невербална комуникация

I LOVE MY SEX

Цитирай Първоначално написано от girlka
    покахонтас абсолютно си е така аз се самозадоволявам от както се помня ... от 5 годишна сигурно ... е тогава не знаех точно какво правя, но ми беше хубаво и го правех ... след време разбрах защо майка ми ми се караше да не го правя
    Но все пак автора пита при секс, а при мен, не беше от първия път естествено. Въпрос на познаване на собственото и на партньора тела и на добра невербална комуникация
    Радвам се, че ме подкрепяш, но наистина не виждам някъде да е написано "по време на секс". Пита кога е първият оргазъм, без да е уточнено нищо. Затова отговорих така. И ти си съгласна с мен, което ме радва
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Цитирай Първоначално написано от Prosto gost
    Iskam da popitam koga gore-dolo moje da ti e purviqt orgazum...na kolko godini ili sled kolko vreme sex.. sled kolko partniora ili ne6to takova..nz ?
    Ми ей за тва така си мисля

I LOVE MY SEX

Голям фен
    Град
    София
    По принцип е в Неделя...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    По принцип е в Неделя...
    Стига лъга е...в събота е ..не го слушаи
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си