.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво да му подаря...как да го изненадам...?

Имам въпрос свързан с подарък или някаква изненада...
    Скоро с гаджето ми правим 1 година... което е страшно много време и за двама ни (аз съм на 15, а той на 17) , но не знам какво да измисля...Попринцип мисленето ми не е много оригинално, а искам да направя нещо, което да се запечета завинаги в съзнанието му ... Някакъв подарък или изненада? Как мислите...

Някакви идеи?
    Don't try so hard, the best things come when you at least expect them to!
    REMEMBER: WHATEVER HAPPENS, HAPPENS FOR A REASON!

Супер фен
    Мисля,че ти най-добре го познаваш,така че ти знаеш какво харесва и какво не!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Според мен подаръка няма да свърши работа...По-добре измисли нещо оригинално...нещо свързано с теб и което да го накара да изпита хубавите чувства (които е изпитвал в началото като те е видял за пръв път или сте се сваляли)...някви такива работи. Направи нещо специално за него..за вас дори... Може да го заведеш където те е видял за пръв път...много неща можеш да измислиш. Но по-важно е мястото и начина по който ще си отпразнувате отколкото подаръка..не мислиш ли!?
    П.С. Мен лично за св. Валентин ми подариха едно тесте с поздравителни картички, като във всяка имаше по 1-2-3 думи, които подреждах доста време(щото бяха размешани). Аз много се изкефих..определено не го очаквах..винаги може да се измисли нещо..стига да го правиш от сърце Успех
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    I az sum na tva mnenie
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Повече от фен
    Zavisi si ot mom4eto ,ot tova kakvo haresva.Moito gadje mn haresva plu6eni igra4ki i mu vzeh edin me4ok po4ti kolkoto nego,dosta se poorusih,no efekta be6e.....naistina neveroqten! Uspeh!

Guest
    ами напиши му някакво любовно стихче купи му нещо плюшено например сарчице и да издава някакви звучи и още нещо по твои избор

em da ti kaja super mnoo zavisi ot 4oveka
    pr sestra mi e gajeto i za edna godina si podariha skap parfium (za nego) i mp3 player (za neq)
    az primerno na edno mom4e, s koeto ot skoro se zponaavme, no mn harevsam, mu podarih edno zar4e, takofa meko, kliu4odarjatel
    i kato mu go dadoh mu kazah 4e 6tom e mn nerven i za tova pu6i pove4e seki pat kat e nerven da ma4ka zar4eto
    toi adski mnogo se zaradva i sq vse e v nego
    tei4e ne e tolkz vajno kakfo 6e mu podari6,kolko 6e e golqmo,kolko pari 6te dade6, a smisala s koito mu go podarqva6
    da ne e ne6to za otbii nomer.edna godina ste zaedno bi trqbvalo dobre da go poznava6

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gorskata_feja
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    I az sum na tva mnenie

WIE MNOGO STE POMOGNALI BE !! !! !

po temata: kupi mu hubawo belio...ima dosta efektni neshta,ili..ako e maniak na tema futbol mojesh da mu wzemesh naduwaem futioil s formata na topka..sushto mnogo gotinko e kolkoto i banalno da e-hubaw parfium wurshi rabota sushto! .. w podaruka mojesh da slojish mnogo surchica i twoi/washi snimki .. ako ti se zanimawa mojesh da poruchash i na 2mata niakakwi bluzki- na teb potniche moje da e s washa liubima fraza ili she dadesh washa obshta snimka i she wi izkarat ili neshto podobno ) success !
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Фен
    Град
    Burgassssss
    ена свирка после кавал и накрая тромбон
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Супер фен
    Аз на моя искам да му купя някаква отварачка,която да е като ключодържател Сигурна съм,че ще се зарадва тъй като мн обича бира и вечно се чуди как да я отвори
    Но тва е между другото и не е подходящо за една година Мене тва за картичките и разбърканото послание адски ме изкефи
    П.С. Някаква идея от къде мога да купя отварачка?! Смисъл искам да е ключодържател-отварачка и не мога да намеря
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Mislq 4e trqbva da go iskefi........ mhmmmm fanelka sys va6ta snimka ili s nekv nadpis "Sladak, obi4kam te" xaxax ne6to takoa.....
    P.S.: ako ideikata ti dopada i ako si ot Sf, pishi mi na ls, 6te ti kaja kade mojesh da si go napravish, e ako ne znaesh, razbira se
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е ние не можем да кажам какво да е. Отидете някъде извън града за няколко дена например, а там какво ще правите е отделен въпрос. Можеш да му подариш нещо по което е запален

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си