.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    В гората на самотата

За цигарите?

Искам да попитам цигарите намаляват ли нагона и сексуалното привличане на мъжете към жените,понеже ми се случи да го правя с момиче и след като започнахме и стигнахме до някаде и го вкарах няколко пати и то взе че спадна.Това на цигарите ли се дължи или на многото чекий които бия?Това ми беше първия път,може ли да е от това че ми е било сефте?Моля помогнете.
    И още нещо-цигарите убиват ли сперматозоидите ?
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Това на цигарите ли се дължи или на многото чекий които бия?
    второто!

А по принцип с никотина качеството на спермата се влошава - намалява броят на сперматозоидите, понижава се тяхната подвижност и т.н.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Това на цигарите ли се дължи или на многото чекий които бия?
    второто!

А по принцип с никотина качеството на спермата се влошава - намалява броят на сперматозоидите, понижава се тяхната подвижност и т.н.
    бе може да е и щот му е за 1ви път...и щот се притеснява
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Намалява броя на КАЧЕСТВЕНИТЕ за оплождане сперматозоиди.
    Иначе това не се дължи на цигарите, а на притеснението, стреса или въобще психичното ти неразположение.

хмм

Иначе това не се дължи на цигарите, а на притеснението, стреса или въобще психичното ти неразположение
    Съгласен съм с просто^аз^ф
    пич случвало ми се е и на мен това положение и си е чисто притеснение или стрес...при мен парвия ми пат нямаше проблеми.
    Веднаж се получи така,че аз и приятелката ми сме в нас и нашите си доидоха,но не ни прекаснаха,а си стояха в другата стая и се получи малко като в твоя случай!Не е от цигарите аз съм непушач.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си