.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Moderated by W.I.M.: Харесах учителя си по биология.

Zna4i osven 4e obi4am edno mom4e,sega se poqvi i drugo.Izpitvam nqkakva silna strast i to ne kam koi da e,a kam u4itela mi po biologia(25 godini),ne znam za6to nito sam vlubena v nego,nito go obi4am,nito go haresvam za takava seriozna vrazka.Prosto me privli4a na van6en vid stra6no mnogo,no ni6to pove4e ne e kato mom4eto koeto haresvam.Nali me razbirate?Ako nqkoi moje da mi obqsni pri4inata za tova ili da mi dade savet neka mi pi6e!

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Хах еми...то това си е нормално бе..кат видиш некой пич и да ти иде да му скочиш... хахахаа При всеки е различно...страстта можеш да я преодолееш, но ако имаш чувства към другото момче...то ще ти е по-трудно да ги пренебрегнеш просто така Тъй че при върва възможност действай
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Супер фен Аватара на Barbie
    heheheee...epa...vijda6 hybav muj...normalno e puk i...po nqkakva pri4ina...qvno ima ne6to sexi v daskalskata profesiq...ili po skoro v ideqta za fizi4eska vruzka m/y y4eni4ka i y4itel 6e ti mine, spoko...sled nqkolko sedmici 6te si si padnala po daskala po istoriq ili ne6to takova hormoni...kakvo da se pravi

Супер фен
    Ти на колко си?

А защо да не те привлича?!(на мене не ми се е случвало..)

Е все пак бъди си с момчето,което обичаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си