- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Orange County
започва повторението на 2 ри сезон
по битиви всяка неделя от 5:30pm
tozi put 6te zapo4na da sledq vtoriq sezon ... za6toto kogato go davaha vtornik i 4etvurtuk ... izob6to ne go gledah ... a me kefi po princip ...
hi na vsi4ki ot men!
Film4eto e strahotno no mnogo go propuskam po TV-to i re6ih da si go iztaglq ot data.bg
da de, no ne znam kak da iztaglq!
napravih si akaunt no prosto ne zn kak da go izteglq!!!
nqkoi 6te mi obqsni li plssssssssss!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оу май Гуднес....![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
predi ne izpuskah nito edna seriq no sega ne sqdam pred tv-to i ne go gledam
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Айдеее излезе първата серия от 4я сезон може да започвате да теглите![]()
![]()
Keep smilin'
Mi haresva mi no ne go sledq![]()
Преди много го гледах и сега съм голяма фенка,но все се заблейвам с компа и вече не го гледамНо сериалчето си го бива
![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Хубав е, ама някак си омръзва.
дали ще има 4-ти сезон?![]()
Kolko si mi umnichka.. Pogledni 2-3 komentara po-goreПървоначално написано от the_o.c_girl
IZLEZE PYRVATA SERIQ OT CHETVYRTIQ SEZON
Keep smilin'
мълчи бе!не съм го видяла![]()
от къде?Първоначално написано от DeSsi
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
TheO.C.S4E1@LINKOS.BGПървоначално написано от skate_warrior
The.O.C.S04E01.XviD-JiM@ArenaBG
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
jalko 4e v arenata nqmam registraciq :S
Да , той е един от любимите ми сериали .![]()
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
и аз нямамПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Сериалчето си е добро въпреки че от време на време се разводнява но това са редки случаи . О.С. Готини са . Тази Мариса е много тъпа .Самър е пичка . Раян е сдухан и грозен . А Сед Коен той няма равен дори и да сам в най-гадното настроение той ще ме разсмее много си го обичкам =D>
Ami tova e filma,koito gledam nai-redovno(bez da propuskam) i mi dopada nai-mnogo.Tzqlata mi staq e v plakati ili na Raqn,ili na Marisa,ili na Samar,ili na Set,ili....abe stenite mi sa samo s litza ot toq film.Obojavam go.
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
MNOGO E QK
tova bqh az
The best!Най-якия сериал![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ами въпреки че го гледам рядко поне това което хващам ми харесва много сериалът е доста забавен понякога най-много ме кефи Сед \/