- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Orange County
Ми аз съм гледала само първия сезон и 1-2 ссерии от втория. И все като почне ОК по битиви-то, все си пиша или уца по нещо и нямам времеиначе мн ме кефи
![]()
![]()
Много як сериал! За съжаление не ми остава време, за да го следа редовно.
imate li lubima pesen ot serial4eto i koq e tq(moje i link)
http://iosif.data.bg/Mp3/After%2004.02.2006/Finley%20Quaye%20&%20William%20Orbit%20feat%20Beth %20Orton%20-%20Dice%20(Layo%20&%20Bushwacka%20Missing%20U%20Mi x).mp3Finley Quaye - Dice
Moje bi tazi :P
Мене 3тия сезон не ме кефи...стигнала съм до 24ти епизод и то стана баси криминалето! Нз...1вия и 2рия ме кефеха повече...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
imam q v pc to mn e qka naistinaПървоначално написано от ComiX
Не ме кефи. Просто не съм фен на сериали.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Koito pitashe kolko shte sa epizodite v 3 sezon25 i sega sled 24 shte ima pauza mislia che oshte edna sedmica i chak togava shte izlezne 25
значи попринцип съм към феновете на One Tree Hill но от скоро започнах да гледам и О.С и мн ме кефи но като цяло Tree Hill е много по-дълбок и много неща съм научила от него.
EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...
v na4aloto ne mi be6e interesen izob6to..sega go sledq,kogato moga..slu4valo mi se e i da si teglq epizodi na pc-to kato nqmam kakvo da pravqII i III sezon sa interesni..osobeno 3-tiq
![]()
get off.
oo mn iskam 4 ti sezon
Кой знае кога ще пуснат 3-ти сезон по БТВ... може би след година...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
mi seriala si mn qk no ne sam my fen prosto go gledam i mi haresva no ne mn
Seriala si e mnogo qk! super e!![]()
radvam se 4e ima tolkovaaaaaaaaaa mn fenoveПървоначално написано от Maria Carmen
довечера да не забравите да го гледате ей![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
за пръв път гледам сериал с такова удоволствие OC rlz
Дайте го по-кротко със спама и обидните квалификации, за да няма сърдити после.
И се придържайте към темата, моля.
Приятна дискусия.
![]()
mn se radvamПървоначално написано от rouge
SERIAL4ETO E SUPER
ебати тъпия сериал![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Серияла ми харесва да... много мие сладък ония... маккензи.. забравих му името.. русолявия пич дет живее със семейство Коен![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
spored vas dali 6te ima i 4 ti sezon